Eva Burešová otevřeně: Neumím vařit ani plavat, loni jsem si prošla syndromem vyhoření

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (31) to v poslední době nemá jednoduché. Nejen, že je již několik let obětí stalkingu, ale v minulém roce si prošla syndromem vyhoření. Jak sama nyní přiznala, lidé od ní čekají dokonalost, ale je hromada věcí, které nezvládá.

Hvězda seriálů Slunečná nebo ZOO, která se objeví také jako porotkyně populární talentové show Česko Slovensko má talent, v poslední době řeší jednu nepříjemnou věc za druhou. Nejen, že je pracovně velmi vytížená a během loňského roku si prošla syndromem vyhoření, nyní pro web Vipstar.cz přiznala, že od ní veřejnost čeká bezchybnost a že ona rozhodně paní dokonalá není.

Čtěte také: Eva Burešová několik let marně řeší neodbytného stalkera. Pění už i partner Přemek

Je hromada věcí, co neumím, řiká Burešová

„Jsou věci, které neumím. Je hromada věcí, které neumím a nemám čas se je už naučit. Neumím třeba malovat, to jsem si vždycky přála. Umím jednoho jediného dinosaura, kterého jsem se naučila, protože mám syny,“ přiznala Burešová.

„Neumím vařit. Jako uvařím, když není Přemek doma, tak vařím já. Ale není to takové, že bych to měla jako vášeň. Není to můj styl. Neumím plavat, potápět se, jezdit na skateboardu nebo hrát míčové hry,“ pokračovala ve výčtu věcí, které se za život nestihla naučit.

To, že není paní dokonalá, je ale dle jejích slov naprosto v pořádku. Neustálý tlak veřejnosti, je jedna z věcí, kvůli které ji v minulém roce postihl syndrom vyhoření. „Já jsem měla syndrom vyhoření minulý rok, takže já jsem si tím prošla. Měla jsem dva týdny dovolenou a tam jsem usilovně pracovala na tom, abych se dala dohromady a naštěstí se mi to podařilo,“ uvedla s odstupem času.

Deprese a úzkosti

„Je tady generace, která tvrdí, že úzkosti a deprese jsou běžná věc. A pak je generace, která vám řekne, to si nech na doma, to neříkej. Já jsem to zažila. Ve chvíli, kdy jsem to přiznala, jsem měla reakce velmi pozitivní od lidí, kteří říkali, je dobře, že to téma otevíráš,“ pokračovala ve zpovědi.

Názory lidí se však lišily. „A pak byli ti: Hele to neříkej, ty seš zpěvačka a herečka a ty máš být dokonalá. Ty nemůžeš přiznat, že máš nějaké problémy‘. A já řekla, že ne, takhle to nejde. Naopak. Čím víc jdu vidět, tím víc musím ukázat, že jsem člověk,“ dodala v rozhovoru pro Vipstar.cz.

Podívejte se na rozhovor, v kterém Eva Burešová mluví o práci a svém zdraví:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.