Otevřená zpověď Evy Burešové o otci syna Nathaniela: Opustil mě v době těhotenství

Půvabná herečka Eva Burešová (31), která nyní tvoří pár s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (37), zažila mnoho temných chvil. Nyní se poprvé otevřeně rozpovídala o době, kdy žila s hudebním skladatelem Michaelem Krásným (40). Přiznala, že problémy ve vztahu s otcem syna Nathaniela pociťovala už v těhotenství, kdy byla téměř na vše sama, protože její tehdejší partner dával přednost práci před rodinou.

Hudebník Michael Krásný opustil Evu Burešovou a syna Nathaniela, aby se mohl naplno věnovat své kariéře, kvůli čemuž se odstěhoval do New Yorku. Hvězda seriálu Zoo ovšem vysvětlila, že jeho odchod nebyl jako rána z čistého nebe.

Opuštěná si totiž přišla už v těhotenství. „Vlastně jsem byla celou dobu sama. Ono to nebylo tak, že se jednoho dne sbalil a odešel. Spíš to bylo tak, že doma nikdy moc nebyl. A když už, pak přišel hodně brzy ráno,“ nastínila v rozhovoru pro web eXtra.cz herečka, která o svém bývalém partnerovi nikdy předtím na veřejnosti příliš nemluvila.

Čtěte také: Móda z tiskovky Primy: Burešová ve lnu, mladistvá Bernášková a rebelka Pergnerová

S muzikantem Krásným nemá ani po letech odloučení často obsazovaná herečka zrovna vřelé vztahy. Z jeho strany prý pociťuje zášť. Ačkoli ona se o něm příliš ve veřejném prostoru nezmiňuje, jemu to nedělá problém. Příliš hezky o ní prý nemluví, přestože Burešová nebyla tou, která vztah sabotovala. „Nikdy jsem po něm nic nechtěla. Všechno jsem zvládla sama,“ upozornila.

Zažila brutální věci

Problémem v jejich vztahu nebyla nevěra. Negativní dopad na jejich vztah měly sklony Krásného k bohémskému životu, s čímž se pojí také časté pití alkoholu. Čím vším si ale musela Burešová projít, si zatím nechává pro sebe. „Zažila jsem brutální věci, o kterých se neví. Jednou, až budu starší paní, tak to řeknu,“ ostýchala se herečka, která zazářila také v seriálu Slunečná.

Čtěte také: Burešová: Kibicovat hokejisty? To si nedovolím, sama nemám ráda, když mi někdo mluví do práce

Nějaké podrobnosti o temném období ale prozradila. „Platila jsem nájem a všechny věci. Alimenty opravdu nejsou tak vysoké, abych to mohla zvládnout, takže mi pak přijde docela vtipné, když se člověk hádá o to, že musí matka pracovat a nevídat se s dítětem,“ nastínila.

Forejt je otcovským vzorem Nathaniela

Burešová, která se po letech vrací do talentové show Česko Slovensko má talent, kde tentokrát usedne do křesla porotce, je na sebe hrdá, že se všem problémům zvládla postavit čelem.

Poslední čtyři roky je spokojená, když tvoří pár s úspěšným Přemkem Forejtem. Protože Krásný není zrovna příkladným tatínkem, známý šéfkuchař je tak pro Nathaniela otcovským vzorem.

Současného partnera si Burešová, která se dostala do povědomí právě díky soutěži Česko Slovensko má talent, nemůže vynachválit. Forejt ji navedl na správnou cestu a dokázal u ní obnovit důvěru i pocit lásky. „Jsem úplně nejšťastnější a myslím si, že to je takový dárek za to, co jsem si všechno prožila,“ dodala.

Eva Burešová změnila styl. Opouštím princeznovskou éru, řekla k odvážnému klipu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 9. 2024

Rychlé tempo dne je přesně to, co potřebujete, abyste nastartovali svůj mozek a rozhýbali ho správným směrem, Berane. Převezměte kontrolu nad vnitřním ohněm a udržujte ho silný po celý den. Zjistíte, že vaše myšlenky mají osobnější rozměr, a dokážete racionálněji uvažovat o svých emocích. Vaše srdce a hlava dobře spolupracují.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.