Celebrity

10. července 2024 11:47

Michaela Vlčková

Eva Burešová po 13 letech oblékla ikonické leopardí šaty. Tehdy schytala kritiku, nyní září

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) se dostala do povědomí široké veřejnosti díky soutěži Česko Slovensko má talent. Tehdy vystoupila v šatech s leopardím motivem, za které zprvu od porotců sklidila kritiku. Nyní Burešová usedne do poroty v téže show, navíc opět oblékla ony ikonické leopardí šaty. Střih si ovšem nechala upravit a svým fanouškům zcela vyrazila dech.

Před svým prvním vystoupením v soutěži Česko Slovensko má talent v roce 2011 si Eva Burešová vyslechla posměšky od porotců Martina Dejdara a Jaroslava Slávika, které se týkaly jejích šatů dlouhých až na zem s leopardím vzorem.

Ihned poté, co tehdy ani ne osmnáctiletá kráska bravurně odzpívala skladbu Listen od zpěvačky Beyoncé, si oba z porotců sypali popel na hlavu a dokonce Burešové zatleskali ve stoje. „Váš hlas může být oblečený v čemkoliv. Leopardí šaty vám opravdu sluší,“ řekl Slávik ihned po vystoupení Burešové a zároveň se jí omluvil za své chování. Také jí tehdy pogratuloval s tím, že je rozhodně jednou z nejlepších zpěvaček, která se za posledních patnáct let tuzemských talentových soutěží účastnila.

Po třinácti letech od svého debutu Burešová opět bude zářit v proslulé talentové soutěži, tentokrát však nebude vystupovat na stage, nýbrž usedne do křesla porotce. Své fanoušky na sociální síti Instagram skvěle pobavila, když ze svého šatníku vytáhla ikonické leopardí šaty. Když se chystala na natáčení Česko Slovensko má talent, nemohla se rozhodnout, co na sebe. „Mám takové dilema, přemýšlím, co si vzít na sebe. Tak já nevím, co myslíte?“ dotázala se svých sledujících ve videu a ukázala slavné šaty. „Přinese mi to štěstí? Pořád mi jsou, i po třinácti letech,“ řekla s úsměvem.

Mohlo by vás zajímat: Eva Burešová zatočila s haterem. Po nevybíravé poznámce mu pohrozila soudem

Nakonec však zvolila naprosto jiný střih šatů, avšak stejný motiv. „Hele, tak trošičku jsem ty šaty pozměnila. Za 13 let se hodně změnilo, ale vzor zůstává stejný. Co myslíte?“ napsala v dalším příspěvku, kterým své sledující zcela odzbrojila. Fanoušci si pochvalují, jak je Eva stejně okouzlující, jako před třinácti lety.

Herečka známá například jako Týna ze seriálu Slunečná nebo chůva Viky ze ZOO, a také populární zpěvačka, míří do dvanácté série souboje talentů česko-slovenské verze nejúspěšnější světové show, kde bude hodnotit výkony soutěžících.

Čtěte také: Vítězkou 11. ročníku světové talentové soutěže Česko Slovensko má talent je famózní učitelka s ADHD Anna Slížová

„Na hostování v porotě se velmi těším. Vracím se vlastně tam, kde to všechno začalo. Těším se na nové talenty. Za dobu, kdy jsem byla v show poprvé, jsem nabrala spoustu zkušeností, a proto doufám, že dám show to, co mám,“ prozradila Eva pro TV Joj. Zprávou udělala Eva Burešová neskutečnou radost nejen svým fanouškům, kteří pod příspěvkem na oficiálním instagramovém profilu televize Joj okamžitě začali psát pozitivní komentáře.

Podívejte se, jak Eva Burešová nedávno změnila image:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.