Celebrity

31. března 2024 10:05

Tomáš Durčák

Chodící katastrofa byla ve skutečnosti krásná. Prohlédněte si nejlépe oblečené páry z cen Anděl

Na červeném koberci letošního předávání hudebních cen Anděl byly opět k vidění četné láskou hýřící páry českého showbyznysu. Mezi přítomnými, kterým to slušelo nejvíc, nechyběli Eva Burešová a Přemek Forejt, David Koller a jeho manželka Anna či zpěvák Milan Peroutka a jeho manžel Dominik.

Velkou pozornost jako již tradičně poutala zpěvačka Eva Burešová s manželem, šéfkuchařem Přemkem Forejtem. Zatímco on zvolil outfit odkazující tak trochu na Španělsko, Eva měla na svých světlých šatech ironicky napsáno „Walking Disaster“ (chodící katastrofa).

Čistou eleganci ve svém oděvu zvolil zpěvák David Koller, který dorazil v černém obleku s kreativně pojatou verzí motýlka. Decentní, rovněž černý model pak zvolila i jeho krásná manželka Anna, s níž se opět po nějaké době objevil ve společnosti.

Širokými úsměvy a velkou vzájemnou náklonností hýřili také zpěvák Milan Peroutka a jeho manžel Dominik Roubínek. Zatímco Dominik zvolil stejně jako Koller tradiční černý oblek, Peroutka se rozhodl pro křiklavější růžovou variantu.

Do soutěže o nejelegantněji působící pár večera se rozhodně zapsali také moderátor Čestmír Strakatý a jeho partnerka Hana. Ti si odskočili od kojení a přebalování, neboť před třemi měsíci na svět přivítali společného potomka, kterého zřejmě v sobotu večer hlídaly babičky. Nutno podotknout, že Strakatého partnerce by díky štíhlé postavě prosincový porod tipnul málokdo.

Jeden z nejodvážnějších modelů večera naopak vynesla influencerka a moderátorka Naomi Adachi, která si krásné období těhotenství ještě stále plnými doušky užívá. Ta naskočila na dnes horký trend odhalených těhotenských bříšek, a i to své nechala z černých šatů okolí na obdiv. Po jejím boku dorazil černočerně oděný partner Maxim Habanec.

Skvělou „kapučínovou souhru“ pak předvedli Petr Cerha alias Nasty a influencerka Tereza Lojkásková, kteří své outfity barevně sladili zcela na jedničku a působili vedle sebe jako neoddělitelný celek. Odvážnější model s hlubším výstřihem si oblékla zpěvačka Martina Pártlová, po jejímž boku dorazil o 14 let mladší partner, zpěvák Josef Vařeka.

I přes četnou účast mladé generace si ceny v klíčových kategoriích odnesla spíš „stará škola“ zkušených, ostřílených hudebníků. Sólovým interpretem roku se nakonec stal David Koller, cenu v kategorii Kapela roku ulovili pánové z J.A.R. a sošku za nejlepší skladbu roku dostala Anna K. Do síně slávy byl pak slavnostně uveden Jiří Korn. Fotografie všech párů i vítězů najdete v galerii.

Eva Burešová má slabost pro luxusní šperky. Letos už do společnosti vyšla v outfitu zdobeném šperky za čtyři miliony korun:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.