Celebrity

17. května 2023 05:30

David Laštovka

První žena Jiřího Korna zemřela, současná je o 25 let mladší. Je mi krásně, tvrdí

Rozhovor s Kornem

Zpěvák, tanečník a občasný herec Jiří Korn, který slaví 74. narozeniny, si své soukromí pečlivě střeží. Milostný život umělce, jenž miluje golf, kulečník a čistotu, je přitom poměrně bohatý. Které ženy patřily mezi jeho osudové?

Poprvé se Jiří Korn ženil ve 23 letech. Manželství s Hanou ale příliš dlouho nevydrželo a rozešli se ve zlém. Jeho první žena už zemřela. S druhou velkou láskou Kateřinou se seznámil díky práci.

Čtěte také: Extravagantní Jiří Korn na to pořád má! Zářil ve stylovém outfitu za desítky tisíc

„Někdy v roce 1987 jsem dostala nabídku vystupovat v jeho silvestrovské show, tak jsme s kamarádkami udělaly trio a daly si název KLM podle našich jmen (jednou z nich byla i Martina Zbořilová, později Formanová, pozn. red.). Mělo to docela úspěch, takže spolupráce pokračovala a my jsme od Jirky dostávaly další nabídky. V té době jsme byli jen kamarádi. Pak jsem dostala lano od modelingové agentury v Rakousku a odjela jsem do zahraničí. Vrátila jsem se v listopadu 1989, na Vánoce jsme se spolu setkali a už jsme spolu zůstali,“ prozradila Kateřina Kornová redakci webu Prima Ženy.

Auto si nechává čistit každý den

Brali se v roce 1992 a mají spolu dvě děti. Syna Filipa, kterému byla diagnostikována mozková obrna a autismus, a dceru Kristýnu. Ta se vydala ve šlépějích svých rodičů. Vystudovala tanec na konzervatoři a stala se členkou souboru Baletu Národního divadla. Také druhé zpěvákovo manželství skončilo rozvodem, neboť si dvojice přestala rozumět. Vše nicméně probíhalo v poklidu a Kateřina na Jiřího dodnes vzpomíná v dobrém.

Nikdy například nezapomene na jeho až přehnaný smysl pro pořádek a čistotu. Korn je pověstný třeba tím, že si interiér svého vozidla nechává čistit každý den. „Čistota je dobrá vlastnost a vypovídá o charakteru člověka. Musím říct, že jsem ho za to obdivovala. Skoro denně si na Jirku při nějaké příležitosti vzpomenu. Co by na to řekl, jak by tohle uklidil, že dneska nemám vyluxované auto... Je to nade mnou celoživotní prst,“ popsala Kateřina.

Mohlo by vás zajímat: Bočanová, Kornová a další. Jak zvládly slavné ženy výchovu dítěte s autismem?

Potřetí se Korn vydal k oltáři před šesti lety, kdy se po osmileté známosti oženil s o 25 let mladší Renatou, s níž se seznámil při golfu. Zdá se, že u něj platí do třetice všeho dobrého. V manželství jim to i přes věkový rozdíl klape. Jiří je ve vztahu maximálně spokojený a šťastný a navíc se díky o generaci mladší ženě udržuje stále ve formě. „Ta mě bije od rána do večera, tak se pak proberu a je mi krásně,“ zažertoval zpěvák pro CNN Prima NEWS.

Sdílejte článek
Štítky výročí čistota golf manželství narozeniny zpěvák děti ženy Martina Formanová Kateřina Kornová Jiří Korn

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.