Celebrity

4. května 2023 08:45

Marie Makovská

Jiří Korn je dědečkem. Velkou radost do rodiny přinesla Kristina Kornová

Rozhovor s Kornem

Teprve před pár týdny se na Instagramu objevila fotka tanečnice Kristiny Kornové (30) s těhotenským bříškem a nyní už se potvrdilo, že dcera slavného zpěváka porodila. Jaké jméno miminku vybrali?

Rodina Kornových si své soukromí střeží. Informaci o porodu však hrdá babička a bývalá manželka Jiřího Korna (73) potvrdila Blesku. „Dcera porodila dceru Izabelu,“ prozradila Kateřina Kornová (56). Fotku Kristiny Kornové s bříškem přitom sdílela na Instagramu fotografka Lenka Hatašová teprve před necelým měsícem.

Kristina Kornová je členkou souboru Národního divadla, kde působí jako demisólistka. Kolem svého soukromí je ale velmi opatrná a sama veřejně nesdílela informace o těhotenství ani o porodu. Dokonce neprozradila, kdo je otcem.

Přečtěte si také: Kornová popsala boj s démony. Kvůli drogám jí sebrali děti, bratra Jirku nenáviděla

Herečka, modelka, moderátorka a podnikatelka Kateřina Kornová už dříve komentovala dcery těhotenství pro časopis Sedmička: „Pravda to je, ale k tomu se asi musí vyjádřit dcera. Já k tomu nemám oprávnění a bez jejího svolení nic říkat nechci. Je to její život a její dítě. Jasně, že už se nemůžeme dočkat,“ řekla natěšeně.

Šarmantní zpěvák Jiří Korn má z bývalého manželství ještě syna Filipa, nyní žije s o 25 let mladší Renatou Cieslerovou, se kterou se vzali v roce 2017.

Sdílejte článek
Štítky miminko rodina porod Instagram Kateřina Kornová Jiří Korn

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.