Celebrity

17. května 2023 16:15

Josef Šťastna

Slavná chůva z rodiny Ivety Bartošové znovu na scéně. Golda byla obviněná z krádeže

Patřila k nejbližším lidem, které kolem sebe zpěvačka Iveta Bartošová (†48) měla. Zlata Golda Dvořáková (69) po boku labilní a na alkoholu závislé zpěvačky stála i v těch nejtěžších chvílích. O Ivetu se přestala starat, když se na scéně objevil Jiří Pomeje (†54).

Syn Ivety Bartošové měl s Goldou skvělý vztah, pro malého Artura představovala sympatická paní druhou maminku. Také Iveta dlouho považovala Goldu za součást své rodiny. Zlata Dvořáková nakonec od zpěvačky odešla, protože cítila napětí ze strany Jiřího Pomeje, ten si Ivetu vzal v roce 2008. Bartošová si myslela, že Golda ji zradila a vynáší informace novinářům. Obě ženy si ale řadu věcí stihly vyříkat a před Ivetinou sebevraždou došlo k usmíření.

Bulvár psal pravdu, říká chůva Golda

Dnes Golda šokuje, když říká, že vše, co bulvární novináři kolem Ivety napsali, byla bohužel pravda.

„Je to pouhých devět let, co mnozí tvrdili, že bulvár zapříčinil smrt Ivety Bartošové a že i krátce po její smrti na ní tehdejší tisk bezostyšně vydělával. Ten všemi opovrhovaný bulvár mluvil pravdu. Bylo to tehdy natolik citlivé téma, že si v žádné redakci nedovolili zalhat a zveřejněné informace byly pravdivé,“ uvedla Zlata Golda Dvořáková pro web Aplausin.cz. O Ivetě a jejím tragickém odchodu dlouho mluvit nechtěla, nakonec se ale Arturova chůva vyjádřila s tím, že z děsivé tragédie z části viní také Josefa Rychtáře. Ten si Ivetu vzal v roce 2013.

Iveta Bartošová by slavila narozeniny, podívejte se na video:

„Iveta tu mohla ještě být, kdyby nebyl tak krutý a lhostejný. On je spoluviník,“ uvedla Golda pro slovenský magazín Plus jeden deň. Sám Rychtář dnes tvrdí, že vůbec nepochopil, proč Iveta Bartošová spáchala sebevraždu. Rychtář se několikrát vyjádřil v tom smyslu, že hlavně nerozumí tomu, proč se zpěvačka rozhodla zemřít na kolejích právě v den jeho narozenin.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Měla Iveta Bartošová v den své smrti v krvi drogy a alkohol?

Arturova chůva navázala s Ivetou Bartošovou hluboký vztah a milovala ji jako vlastní dceru. Několikrát jí zachránila život, donutila zoufalou zpěvačku například nastoupit do léčebny, věřila, že Arturova máma boj s alkoholem nakonec zvládne...

Pomeje vliv získal, Golda ho ztratila

Když se ale na scéně objevil Jiří Pomeje, začala Golda ztrácet roky budovaný vliv. Pomeje začal dávat najevo, že manažerské záležitosti kolem své manželky bude řešit sám po vlastní ose.

„Před Vánoci jsem měla doladit nějakou smlouvu na koncert, který se konal hned začátkem příštího roku. Jirka se na mě podíval a dal mi jasně najevo, ať už se o tyto věci nestarám, že teď už je to jeho parketa. Přišlo by mi logické, kdybych se to dozvěděla od Ivety, která mě zaměstnávala. Rozhodla jsem se tedy, že když mě ve všem nahrazuje Jirka, nemám tam už co dělat, a napsala jsem Ivetě, že končím,“ prozradila Golda Blesku. Iveta jí odepsala, že ji to mrzí, ale situaci chápe. To ale nebylo to nejhorší. Pak se Golda dozvěděla, že nechala z Uhříněvsi odvézt nábytek.

„Tehdy se Arturovi zařizoval pokoj dospěláckým nábytkem. Iveta se mne optala, zda bych nechtěla dětský nábytek pro syna mé dcery Báry. Byla jsem za tu skříňku s komodou docela ráda a odvezla si to. A pár dnů nato se dozvím, jak Jirka říká – Golda odešla a odvezla nábytek. Copak já kradu?! Dcery Báry se to tak dotklo, že ty dvě skříňky okamžitě naložila do vozu, odvezla Ivetě před dům a odjela. No a už to fičelo, jeden hnusnější článek za druhým. Nemohla jsem si to nechat líbit, porušila jsem svůj slib a mezi námi s Ivetou byl na pár let konec,“ dodala pro Blesk Golda s tím, že je ráda, že si obě ženy stihly všechno vyříkat a na křivdy zapomenout.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.