Celebrity

2. května 2023 13:10

Josef Šťastna

Iveta Bartošová spáchala sebevraždu na manželovy narozeniny. Pitva vyvrátila drogy

Iveta Bartošová by oslavila 55. narozeniny (zdroj: CNN Prima NEWS)

Dne 29. dubna 2014 se zpěvačka Iveta Bartošová rozhodla, že ukončí putování tímto světem. Její život vyhasl pod koly vlaku, který projížděl obcí Uhříněves. Josef Rychtář (65) netuší, proč se křehká žena rozhodla zemřít v den, kdy měl slavit narozeniny.

Iveta Bartošová a její manžel Josef Rychtář žili v Uhříněvsi, kde zpěvačka vlastnila nemovitost. O složitém manželství se popsaly tuny papíru. Přátelé z okolí křehké ženy naznačovali, že Iveta nežije šťastný život. Josef Rychtář zase tvrdil, že jeho manželka má řadu problémů a potřebuje chránit. Jak manželství opravdu fungovalo, ví dnes jen Rychtář. Stále podle svých slov nechápe, proč jeho žena spáchala sebevraždu právě na jeho narozeniny.

Přečtěte si také: Smrt Ivety Bartošové dodnes budí otázky. Její ostatky nejsou pohřbené, rodina je nemá

„Pořád nechápu, proč to udělala. A pořád se ptám, proč zrovna v den mých narozenin? Od té doby narozeniny neslavím. Ani nevnímám, že je mám,“ uvedl pro deník Blesk vdovec, který novinářům rovněž sdělil, že pitva neodhalila, že by Iveta Bartošová na koleje šla pod vlivem alkoholu, léků či drog.

Mohlo by vás zajímat: Proč se Iveta Bartošová nesnášela se svou sestrou?

„Při pitvě nebylo zjištěno požití alkoholu nebo léků. Na jednu stranu mě to strašně uspokojilo, na druhou stranu těch mých proč ještě přibývá,“ dodal muž, který k domu, kde s Ivetou žil, vůbec nechodí.

Artur Štaidl dům v Uhříněvsi prodal

Vilu v Uhříněvsi zdědil Ivetin syn Artur, ve spolupráci se svým otcem Ladislavem Štaidlem se ale domu zbavil. Nový majitel dal za udržovanou nemovitost více než sedm milionů korun.

Iveta Bartošová našla místo posledního odpočinku na hřbitově v Říčanech. Dřevěný kříž a mramorové srdce nechal Josef Rychtář vybudovat také v těsné blízkosti kolejí, kde 29. dubna v 11:29 vlak City Elefant ukončil jeden velký lidský příběh.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.