Celebrity

29. dubna 2022 06:05

David Laštovka

Utajovaný syn Petra Sepéšiho prozradil: Iveta Bartošová nechtěla, aby se narodil

Iveta Bartošová by oslavila 55. narozeniny (zdroj: CNN Prima NEWS)

Ještě v době, kdy Petr Sepéši s Ivetou Bartošovou tvořili pár a sdíleli jednu domácnost, se zpěvák intimně sblížil s jinou ženou, která s ním přišla do jiného stavu. Syn Petr se narodil osm měsíců po jeho tragické smrti, když Sepéši se svým vozem na železničním přejezdu vjel pod vlak. Osobně se tedy spolu nikdy neměli šanci setkat.

Petr Sepéši svého jediného potomka zplodil s půvabnou prodavačkou Marií, která pracovala v jednom pražském obchodním domě. Jeho narození už se ale nedožil. Syn Petr dlouho neměl ponětí o tom, že právě kdysi velmi populární zpěvák je jeho otcem. Matka mu to tajila až do jeho dvanácti let.

„Kluci ve škole pořád mluvili o svých tátech, já nemohl, a tak jsem se mámy jednou zeptal. Moc se jí do toho ale nechtělo. Řekla mi ale nakonec pravdu, ukázala tátovy fotky, pustila jeho desky a já začal na tátu být moc pyšný. Je mi moc líto, že jsem člověka jako on nestihl poznat. Ale od jeho rodičů a přátel vím, že to byl skvělý chlap. Snažím se být jako on,“ svěřil se zpěvákův syn v rozhovoru pro deník Blesk.

Když se Iveta Bartošová zpětně dozvěděla, že se Sepéšimu narodil syn v době, kdy spolu žili, byl to pro ni šok a obrovské zklamání. Zpěvák byl její první velkou láskou, mužem, který z ní udělal ženu. Byla do něj tak zamilovaná, že s ním sama toužila jednou založit rodinu.

Obával se, že setkání s Bartošovou by přineslo nenávist

Sepéšiho jediný potomek přiznal, že Bartošová nechtěla, aby se o jeho přítomnosti veřejnost vůbec dozvěděla a nejraději by prý byla, kdyby se vůbec nenarodil. Se zpěvačkou se ale osobně nikdy nesetkal. „Asi je to dobře. Nevím, jak by to dopadlo. Je možné, že bychom se spřátelili, ale spíše je pravděpodobné, že by z toho vznikla nenávist,“ poznamenal Petr, který podnikal v pohostinství a prorazit se snažil také jako zpěvák.

Že jeho otec a Iveta Bartošová, kteří spolu tvořili úspěšné pěvecké duo, ale i milenecký pár, našli smrt na kolejích a zemřeli devětadvacátého, vnímá jako osud. „Nejspíš nebude náhoda, že táta i Iveta zahynuli pod koly jedoucího vlaku. Sice každý jiným způsobem, ale asi pro sebe v životě byli osudoví,“ uvedl Petr, který nosí příjmení Belhocine. Jeho matka se provdala a on přijal příjmení muže, kterému odmalička říkal táto.

Iveta Bartošová se jediného potomka dočkala až ve svých třiceti letech, když se jí narodil syn Artur. Otcem byl hudebník a podnikatel Ladislav Štaidl.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.