Celebrity

15. listopadu 2023 11:27

Šarlota Chmelařová

Eva Burešová popsala své myšlenky na konec kariéry. Herečka prožívá syndrom vyhoření

Eva Burešová je úspěšná česká herečka a zpěvačka. Ačkoliv se jí pracovní nabídky jen hrnou, ona sama teď potřebuje trochu zvolnit. Otevřeně popsala svůj boj se syndromem vyhoření, který právě teď prožívá. Co ho způsobilo a proč má v hlavě myšlenky týkající se konce kariéry?

Eva Burešová (30), kterou mohou diváci znát například ze seriálu ZOO nebo Slunečná, dlouhodobě bojuje se svými vnitřními pocity. Sláva jí totiž kromě obdivu přinesla také nevyžádanou kritiku od hejtrů, se kterou se musí dnes a denně potýkat na sociálních sítích.

Mohlo by vás zajímat: Evička je hodně citlivá, říká Přemek Forejt o Burešové. Ošklivé komentáře prožívá

Herečka snáší negativní reakce velice těžce i kvůli své citlivé povaze. Dvojnásobná maminka se totiž kromě práce věnuje také svým dětem a partnerovi Přemkovi Forejtovi. Velké emoce v ní vzbuzují především kritické komentáře na její vztah či rodinu. „Pocit vyhoření mám stále. Bojuji s tím každý den. Nejsem jediná a můžu ho mít i ve třiceti letech, jak se někteří podivovali. Protože makám opravdu hodně. Měla jsem fakt náročný rok, nejen pracovně, ale samozřejmě mám dvě malé děti a do toho to starší mám s někým jiným, tak to je taky trošku náročnější. Takže pořád s tím bojuji, nejsem ještě úplně ok, ale věřím, že to brzy bude dobré,“ svěřila se Burešová v rozhovoru pro Super.cz.

Hlasy v hlavě mi říkají, ať toho nechám.

Syndrom vyhoření může potkat kohokoliv bez ohledu na věk. Burešová s ním bojuje právě teď, a dokonce to u ní zašlo tak daleko, že ji přepadaly myšlenky na konec umělecké kariéry. „Ten pocit pořád funguje. Ty hlasy v mé hlavě jsou stále silnější, říkají, ať toho nechám. Jsem fakt hodně přecitlivělá, a jak jsou teď všude na internetu ty veřejné diskuse, tak tam jsou hodně nenávistné projevy vůči mé osobě. Ať udělám cokoli, tak se dočkám šílené negativní odezvy, protože to dobro tak nějak šeptá, a to zlo vždy křičí nahlas,“ popsala své pocity krásná brunetka.

Čtěte také: Tohle tetování už Přemek Forejt pod kuchařský rondon neschová. Zdobí ho až po bradu

Ačkoliv teď herečka neprožívá úplně nejsnazší období života, velkou oporu má právě u svého partnera, kuchaře Přemka Forejta. Nedávno spolu oslavili třetí výročí vztahu a Eva na něj pěje jen samou chválu. „Láska, kterou mám k Přemkovi, obdiv ke vztahu, který máme, to je to, co se tam prohloubilo. Je to nejkrásnější vztah, který jsem zažila. Poprvé zažívám, že někoho zajímá, jak se cítím, že mě má opravdu rád. Všechno se prohloubilo. Jsem strašně zamilovaná,“ nešetřila láskyplnými slovy Burešová.

Eva Burešová promluvila o duševním zdraví:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.