Celebrity

11. listopadu 2023 09:53

redakce Prima Ženy

Tohle tetování už Přemek Forejt pod kuchařský rondon neschová. Zdobí ho až po bradu

Šéfkuchař Přemek Forejt (36) i jeho partnerka herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) si umění v podobě tetování oblíbili. Zatímco Eva se drží spíš jemných a nenápadných motivů, Přemek už se pořádně odvázal a k obřímu motýlovi na hrudi a dalším kouskům ho nově zdobí barevná abstrakce až po bradu.

Šéfkuchař Přemek Forejt je výraznou osobností české kulinářské scény. Jeho dlouhé vlasy, bradka, náušnice v uchu a nosu i hromada tetování ho činí nepřehlédnutelným. Nedávno na svých sociálních sítích sdílel sérii starých snímků s popiskem „Vzpomínky na Londýn“, kde měl ještě krátké vlasy a tetování nejspíš ani jedno.

Jak ale může potvrdit mnoho lidí, kteří nějaké tetování mají, jakmile jednou začnete, už to jede a je téměř nemožné přestat. Přemek Forejt tak za svůj život postupně vystavil na odiv například výrazného barevného motýla na hrudi, potetovanou levou ruku připomínající džungli a následně i pravou, které dominuje třeba podobizna Panenky Marie.

Nově se před pár dny ukázal na veřejnosti s černými abstraktními čárami v horní části hrudi a přes krk až po bradu, které si poté nechal ještě vybarvit a tady je výsledek:

Přemkovo tělo, které připomíná malířské plátno, nese motivy v podobném stylu a barvách. Je otázkou, kolikrát ještě šéfkuchař půjde pod jehlu, protože mu brzy mnoho prostoru pro nová tetování nezbyde.

Mohlo by vás zajímat: Eva Burešová ukázala na křtu sympatickou maminku

Společná vášeň

Také partnerka Přemka Forejta má několik tetování, ač mnohem menších a méně nápadných. Eva Burešová a Přemek Forejt si dokonce k prvnímu výročí svého vztahu nechali vytetovat malá srdíčka. „Vždycky jsem si přála mít potetované prsty, tak teď mám měsíček a dvě hvězdičky, na levou paži jsem si nechala napsat Buď laskavá a mám tam lahvičku s vodou s bylinkami. Na pravé paži mám bylinky a vykuřovadla, protože je mám ráda,“ popsala Eva před časem své nejnovější přírůstky.

Herečka, známá mimo jiné ze seriálů ZOO a Slunečná, přiznala, že nedávno dala dokonce potetovat i svou maminku, přičemž si rovnou nechala udělat další tetování. „Je to závislost. Mně se to strašně líbí, vždycky jsem si to přála a pak jsem si řekla, proč ne. Podle mě nemá smysl teď řešit, jak budu vypadat, až budu stará,“ řekla zpěvačka.

Eva Burešová promluvila o duševním zdraví:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.