Celebrity

11. listopadu 2023 09:53

redakce Prima Ženy

Tohle tetování už Přemek Forejt pod kuchařský rondon neschová. Zdobí ho až po bradu

Šéfkuchař Přemek Forejt (36) i jeho partnerka herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) si umění v podobě tetování oblíbili. Zatímco Eva se drží spíš jemných a nenápadných motivů, Přemek už se pořádně odvázal a k obřímu motýlovi na hrudi a dalším kouskům ho nově zdobí barevná abstrakce až po bradu.

Šéfkuchař Přemek Forejt je výraznou osobností české kulinářské scény. Jeho dlouhé vlasy, bradka, náušnice v uchu a nosu i hromada tetování ho činí nepřehlédnutelným. Nedávno na svých sociálních sítích sdílel sérii starých snímků s popiskem „Vzpomínky na Londýn“, kde měl ještě krátké vlasy a tetování nejspíš ani jedno.

Jak ale může potvrdit mnoho lidí, kteří nějaké tetování mají, jakmile jednou začnete, už to jede a je téměř nemožné přestat. Přemek Forejt tak za svůj život postupně vystavil na odiv například výrazného barevného motýla na hrudi, potetovanou levou ruku připomínající džungli a následně i pravou, které dominuje třeba podobizna Panenky Marie.

Nově se před pár dny ukázal na veřejnosti s černými abstraktními čárami v horní části hrudi a přes krk až po bradu, které si poté nechal ještě vybarvit a tady je výsledek:

Přemkovo tělo, které připomíná malířské plátno, nese motivy v podobném stylu a barvách. Je otázkou, kolikrát ještě šéfkuchař půjde pod jehlu, protože mu brzy mnoho prostoru pro nová tetování nezbyde.

Mohlo by vás zajímat: Eva Burešová ukázala na křtu sympatickou maminku

Společná vášeň

Také partnerka Přemka Forejta má několik tetování, ač mnohem menších a méně nápadných. Eva Burešová a Přemek Forejt si dokonce k prvnímu výročí svého vztahu nechali vytetovat malá srdíčka. „Vždycky jsem si přála mít potetované prsty, tak teď mám měsíček a dvě hvězdičky, na levou paži jsem si nechala napsat Buď laskavá a mám tam lahvičku s vodou s bylinkami. Na pravé paži mám bylinky a vykuřovadla, protože je mám ráda,“ popsala Eva před časem své nejnovější přírůstky.

Herečka, známá mimo jiné ze seriálů ZOO a Slunečná, přiznala, že nedávno dala dokonce potetovat i svou maminku, přičemž si rovnou nechala udělat další tetování. „Je to závislost. Mně se to strašně líbí, vždycky jsem si to přála a pak jsem si řekla, proč ne. Podle mě nemá smysl teď řešit, jak budu vypadat, až budu stará,“ řekla zpěvačka.

Eva Burešová promluvila o duševním zdraví:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.