Celebrity

13. května 2023 13:30

Tomáš Durčák

Nová vášeň Evy Burešové. Podobně jako Přemek propadla tetování, má ho už i na prstech

Rozhovor s Burešovou

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) nyní prožívá nesmírně šťastné a úspěšné období. Zatímco se doma s partnerem Přemkem Forejtem těší z ani ne ročního potomka Tristana, absolvovala nyní i svou sólovou koncertní tour. A během ní odhalila, že stejně jako Přemek maličko propadla tetování.

Že je už dnes z Evy velmi slavná celebrita, dokazuje ostatně i velikost jejího osobního týmu asistentů. V tom kromě maskérky, stylistky, manažerky či PR manažera nechybí ani bodyguard, který hlídá, aby byla Eva i její nejbližší vždy mimo potenciální nebezpečí. Na poslední koncert turné EVA TOUR 2023 dorazil do pražského Lucerna Music Baru i Leoš Mareš (47), možná aby se podíval, jestli Evu v budoucnu nezkusit protlačit i do O2 areny.

Usměvavá a nadšená zpěvačka si svůj poslední koncert před vyprodaným publikem užila na plno a opět předvedla překrásné outfity i elektrizující energii. Již dříve ostatně pro pořad Showtime přiznala, že si svou pěveckou kariérou plní jeden ze svých velkých snů. A na závěr své koncertní šňůry se rovněž svěřila s tím, že právě během turné rozšířila i svou „sbírku“ tetování.

„Vždycky jsem si přála mít potetované prsty, tak teď mám měsíček a dvě hvězdičky, na levou paži jsem si nechala napsat Buď laskavá a mám tam lahvičku s vodou s bylinkami. Na pravé paži mám bylinky a vykuřovadla, protože je mám ráda,“ svěřila se Eva pro Super.cz o svých nejnovějších přírůstcích.

Herečka, známá mimo jiné ze seriálů ZOO a Slunečná, přiznala, že nedávno dala dokonce potetovat i svou maminku, přičemž si rovnou nechala udělat další tetování. „Je to závislost. Mně se to strašně líbí, vždycky jsem si to přála a pak jsem si řekla, proč ne. Podle mě nemá smysl teď řešit, jak budu vypadat, až budu stará,“ řekla zpěvačka.

Zatím má Eva Burešová většinu tetování jen na vnitřní straně paží, kam normálně není vidět. Slovíčko „zatím“ je však podle ní podstatné. „Kůže by se měla tetovat, dokud je mladá,“ řekla svůj názor v rozhovoru a naznačila tím svůj záměr pravděpodobně ještě nějaká další tetování brzy přidat. Je tak dost dobře možné, že se vydá ve stopách partnera Přemka Forejta, který má na těle mnohem větší a výraznější kousky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.