Celebrity

22. září 2023 13:52

Eliška Reiglová

Evička je hodně citlivá, říká Přemek Forejt o Burešové. Ošklivé komentáře prožívá

Populární herečka a hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (30) a šéfkuchař Přemek Forejt (36) tvoří skutečně sehraný pár. Jsou nejen rodiči, ale také milujícími partnery jeden druhému. Prožívají spolu to krásné, ale bohužel i to smutné. Například čtení nelichotivých komentářů na sociálních sítích, které podle Forejta jeho přítelkyně nesnáší nejlépe.

Přemek Forejt a Eva Burešová tvoří spokojený pár. Pracovní povinnosti ani jeden druhého nezanedbává, a když si pak najdou chvilku pro sebe, jsou za to rádi. Občas jsou ale tyto chvíle zastíněny smutkem z nenávisti, která se šíří v komentářích na sociálních sítích. Zlé vzkazy, které dostává, koneckonců herečka už ukázala i veřejně.

„Evička je hodně citlivá. Dělá svou práci proto, že ji miluje a protože ji ta práce baví. A samozřejmě že mě to taky bolí a mrzí, když se o ní píšou nějaké nesmysly. Vím, že to prožívá a že je z toho nešťastná. Za mě je to hodný člověk, který maká a dělá svou práci jak nejlépe umí,“ řekl Přemek Forejt na adresu hejtrů v rozhovoru s Čestmírem Strakatým.

Složité vyrovnávání

I Přemek Forejt dobře ví, jaké je číst ošklivé komentáře na vlastní osobu, často zbytečně kruté a vulgární, přitom neopodstatněné. Společně s partnerkou však přišel na způsob, jak se odreagovat a myšlenky odvést jiným směrem.

„Ono je to hrozně složité, protože i když to nechcete číst, tak sem tam nějaký komentář vidíte. Zamrzí vás to, snažíte se to hodit za hlavu, ale pak když chodí další a další, tak to nějak vnímáte a přemýšlíte o sobě. Myslím si, že je důležité, aby člověk neměl jen tu práci, ale měl i jiné věci, kde může vypustit,“

Syn Evy Burešové šel do první třídy, jak se na tento okamžik připravovali?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.