Celebrity

15. srpna 2024 09:25

Tomáš Durčák

Eva Burešová několik let marně řeší neodbytného stalkera. Pění už i partner Přemek

Herečka a zpěvačka Eva Burešová velmi dobře ví, že úspěch v showbyznysu s sebou může přinášet i nepříjemnou, stinnou stránku. Zvlášť pokud jde o skalní fanoušky, kteří to se svou náklonností vůči dané celebritě přehánějí. Nyní se svěřila o stalkingu, jehož obětí je už několik let, bohužel bez vyhlídky na změnu.

Hvězda seriálů Slunečná nebo ZOO, která se objeví také jako porotkyně populární talentové show Česko Slovensko má talent, kde před lety sama uspěla, si na nedostatek fanoušků rozhodně stěžovat nemůže. Ne všichni si ale zřejmě uvědomují, kde má vyjádření podpory známé osobnosti určité meze, za které by se už nikdy dostat nemělo.

Čtěte také: Burešová: Kibicovat hokejisty? To si nedovolím, sama nemám ráda, když mi někdo mluví do práce

Eva Burešová se nyní svěřila, jak její soukromí už několik let obchází stín stalkingu ze strany jednoho konkrétního fanouška, s jehož chováním však zároveň údajně nejde nic dělat. Byť je totiž Burešové sebevíc nepříjemné, stále zůstává za hranicí nebo přesně na hranici zákona, a tak jí nezbývá než se jej snažit strpět. Špatně celou situaci prý nese i její manžel, šéfkuchař Přemek Forejt.

„Už to intenzivně prožívám tři roky. Nechci to řešit veřejně, ale ty zákony jsou v těchto věcech postavené blbě,“ postěžovala si Burešová v rozhovoru pro eXtra.cz, kde zmínila, že jde o dlouhodobý, neřešitelný problém. Stres a tlak plynoucí z celé situace se prý odráží i na její práci, kde dotyčného Eva prakticky neustále potkává. Údajně se do ní totiž zamiloval, a tak nevynechá žádné její představení v divadle či koncert.

Čtěte také: Nejsem rychlokvaška. Eva Burešová přiznala, že kvůli rýpalům chtěla odejít ze showbyznysu

„Začalo to nevinně před třemi lety, a teď je z toho úplně blázinec. Už mě to trošku začalo ovlivňovat v práci, protože když toho člověka pokaždé vidíte v první řadě, tak to není příjemné,“ popsala intenzivní stalking, jehož je obětí, Burešová. Vliv urputného fanouška však nedopadá jen na její pracovní výkon, ale i na domácí pohodu.

Byť je totiž Eva přesvědčená, že nejde o ten typ fanouška, od nějž by jí mohlo hrozit nějaké přímé nebezpečí, jeho vlezlost už po takové době slušně řečeno leze na nervy úplně všem. „Strach nemám, ale jsem z toho otrávená. Přemek je už strašně naštvaný, ale vlastně se nedá nic dělat,“ dodala Burešová s tím, že dokud o ní neztratí zájem sám fanoušek, nemohou s manželem v mezích zákona dělat vůbec nic.

Čtěte také: Líbání s Klusem? Splnila jsem si sen, přiznala Burešová. Prozradila, na co nemá peníze

Herečka a zpěvačka přitom moc dobře ví, jak se vypořádat s těmi, kdo takovou mez překročí. Když jí na sociálních sítích jeden z komentujících naznačil, že se k porotcování v Česko Slovensko má talent takzvaně „prokouřila“, příliš si servítky nebrala. „Tak co myslíte, potáhneme to k soudu za urážku na cti, anebo se pan alfa chytí za nos po zveřejnění?“ zareagovala na svém Instagramu, přičemž zveřejnila i profil autora urážlivého textu. Nebylo to ostatně poprvé, co Eva s některým z haterů, kteří zašli příliš daleko, zatočila.

Eva Burešová změnila styl. Opouštím princeznovskou éru, řekla k odvážnému klipu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.