Celebrity

19. září 2024 06:30

David Laštovka

Valérie Zawadská si z peněz, které vydělala za reklamu, koupila krásnou chalupu

TOP STAR magazín 2018 (37): Valérie Zawadská

Herečka a věhlasná dabérka Valérie Zawadská, která 19. září slaví 66. narozeniny, se nikdy nevdala a matkou se stala až těsně před čtyřicítkou. Volný čas nejraději tráví na své milované chalupě v jižních Čechách, kterou si pořídila před dvaceti lety.

Když Valérie Zawadská se svým životním partnerem, hudebníkem Romanem Křížem, hledali místo, kde by spolu a dvěma syny mohli trávit víkendy a prázdniny, volba padla na jižní Čechy. Chalupa, v podstatě dům o velikosti 4 plus 1, která se nacházela poblíž Strakonic, jim padla do oka hned.

Čtěte také: Valérie Zawadská se nikdy nevdala. Děti měla pozdě, na mateřské s nimi zůstal partner

Herečka ji zaplatila z peněz, které vydělala za reklamu pro jeden obchodní řetězec. Výhodou bylo, že se objekt nacházel ve velmi dobrém stavu a mohli se do něj nastěhovat prakticky okamžitě. Vesnička, kde žije něco málo přes pět set obyvatel, jim přirostla k srdci. Místní je přijali vřele, se všemi mají krásný vztah.

Na chalupě pracuje i odpočívá

Na chalupě tráví celé prázdniny a všechny volné chvíle. Herečka se s nadšením vrhla do pěstování zeleniny a ovoce, které ráda zavařuje. „Na chalupě mě baví všechno. Hodně mě naučil můj tatínek, který nám s chalupou také hodně pomáhal. Když jsem byla malá, naučil mě třeba kosit kosou,“ prozradila Valérie Zawadská redaktorovi webu Prima Ženy. Život na chalupě si umí náležitě užívat (v úvodním videu z roku 2018 se můžete podívat, jak to u ní vypadá). Má své oblíbené rituály. „V létě si v šest ráno uvařím kafíčko, sednu si na své oblíbené místečko, které mi kluci udělali, jen tak se koukám a poslouchám ty úžasné zvuky kolem sebe,“ přiblížila.

První dítě porodila těsně před čtyřicítkou

Valérie Zawadská dlouho nemohla najít toho pravého muže, s kterým by založila rodinu. Ve svých pětatřiceti letech se už pomalu smiřovala s tím, že děti mít nebude. Pak ale v Městských divadlech pražských poznala Romana, který tam pracoval jako technik. Zamilovala se na první pohled. Nedlouho po seznámení se jim narodil syn Jan. Když ho přivedla na svět, bylo jí sedmatřicet let. O tři roky, tedy ve svých čtyřiceti letech, porodila druhého syna Romana.

Proč se nikdy nevdala?

Se svým mužem žije ve spokojeném vztahu už téměř třicet let, ale nikdy si ho nevzala. Jak zmínila, papír na lásku nepotřebuje. Herečka Valérie Zawadská, jedna z nejvýraznějších osobností českého dabingu, odstartovala profesionální kariéru v Severomoravském divadle v Šumperku. V roce 1982 absolvovala DAMU a zakotvila v Západočeském divadle v Chebu. Od roku 1994 je na volné noze, hraje v řadě divadel, natáčí pro rozhlas, televizi a film.

Mohlo by vás zajímat: Herec Štěpán Benoni se usadil na Šumavě. S krásnou manželkou, která je také herečkou, si tam pořídili luxusní srub

Valérie Zawadská v rozhovoru pro Top Star v roce 2015:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.