Astročlánky

19. září 2024 06:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 19. září 2024: Ryby budou mít radost, Berani se mohou těšit na peníze

Magický vliv tajemných run nejvíce pocítí Váhy a Vodnáři. Blíženci dostávají darem odvahu a odhodlají se k radikálním činům. Jaké energie pocítí ostatní znamení?

Beran

Runa vám dává bohatství a hojnost. Radujte se a začněte si plnit své nejtajnější sny. Vůbec nevadí, když je nezrealizujete hned, hezky plynule, pomalu, ale jistě. Získáte zasloužené bohatství. Finanční odměna je tady jen pro vás, peníze k vám mohou přijít jako dědictví nebo nečekané povýšení v práci.

Býk

Runa vám dává příslib velkého světla, které vám pomůže vyřešit minulostní konflikty a problémy. Pokud se cítíte vyhaslí, unavení a bez energie, dostáváte šanci radikálně změnit život. Láska v srdci vám dodá odvahu, důvěřujte si, zažijete zázraky.

Blíženci

Runa vám dodává odvahu k činům, které jste v minulosti nezvládli. Překonejte obavy, zapomeňte na strach z neúspěchu a s chutí dořešte veškeré resty. Bude se vám dařit také na domácí půdě. Dáte opět dohromady rozhádané příbuzné nebo kolegy v práci. Můžete se radovat, výsledek předčí vaše očekávání.

Rak

Runa se vás snaží uklidnit a sdělit, že vaše období stagnace a neúspěchu odchází. Poděkujte všemu, co vás učinilo silnějšími a odolnějšími, nyní se můžete znovu nadechnout a radovat se ze života. Štěstí je již na cestě k vám.

Lev

Runa vás uklidňuje ve chvílích, kdy máte pocit prázdna a nejistoty. Je to jen malá lekce vaší odolnosti a důvěry v přirozený chod života. Je důležité nepodlehnout strachu a s láskou jít dál. Vaše štěstí již stojí za dveřmi, nedovolte mysli, aby vás ovládala.

Mohlo by vás zajímat: Září podle numerologie vládne osmička: Můžete dost získat, ale bez práce to nebude

Panna

Runa je předzvěstí příjemných a pozitivních vlivů. Jste pod její ochranou a dostáváte sílu ukončit jednu životní etapu. Plynule přejdete do nového života a vaše nadšení nebude brát konce. Oslavujte, radujte se, vaše dny se naplňují štěstím.

Váhy

Runa vám dává velký dar. Nádherné a harmonické období, které zcela naplní vaše srdce láskou, radostí a štěstím, vás zcela uchvátí. Komunikujte, vyjednávejte a buďte otevření všemu, co k vám přichází. Váš život se od základu změní k lepšímu.

Štír

Runa vám slibuje zábavu a radost ze života. Buďte hraví, bavte se a minulosti dejte sbohem. Váš život je velká hra, ve které hrajete hlavní roli, to, že vás bude bavit, je jisté. Špatné období odchází, přichází radost a láska.

Střelec

Runa vám připomíná, jak důležité je sdílet své štěstí s ostatními. Teď do vašeho života přichází nesmírně krásné období, které je dobré využít k navazování vztahů a usmíření. Opusťte minulost, podejte ruku k míru a váš život se rozjasní a změní.

Čtěte také: Blíží se zářijový superúplněk: Pozor na přecitlivělost a neuvážená rozhodnutí!

Kozoroh

Runa vám slibuje osvobození od překážek a nepříjemností, kterými procházíte. Pozor na vlastní neopatrnost a strach ukončit minulost. Když to uděláte, pocítíte zcela novou energii, která vám dodá sílu vykročit nově. Štěstí vám již klepe na dveře, nebojte se budoucnosti.

Vodnář

Runa vás zbavuje strachu a připomíná, že po temné noci vždy vychází slunce a vnáší do života blahodárné světlo. Nastává doba rozbřesku a velkého zlepšení. Zapomeňte na vše, co vás trápilo, a užívejte život naplno. Dařit se vám bude v práci, lásce i financích.

Ryby

Runa vás doslova utopí v radosti, štěstí a dobrých vztazích. Můžete se radovat, váš život plyne jemně a bez větších přívalových vln. S lehkostí překonáte překážky a zachováte si nadhled, protože velmi dobře víte, že i toto období pro vás bylo důležité.

Září podle tarotových a mariášových karet:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.