Celebrity

17. května 2022 10:40

Petra Kloidová

Deprese Ivy Pazderkové: Každé ráno pláču před zrcadlem, po čtyřicítce začíná konec

7 pádů Honzy Dědka (18) - upoutávka

Komička a herečka Iva Pazderková mluví o svých psychických problémech otevřeně už několik let. Nyní přiznala, že se deprese vrátila. „Začíná peklo, začíná konec,“ svěřila se se svými myšlenkami. Co ji tak rozhodilo?

Pazderková prozradila, že se s depresivními stavy a panickými atakami potýká celý svůj život. Jednu dobu dokonce přemýšlela o sebevraždě. „Mám štěstí, že se deprese u mě dají léčit pomocí antidepresiv. Jsou fáze, během kterých nic jiného než medikace nepomůže,“ svěřila se v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS Pazderková.

Nedávno herečka oslavila dvaačtyřicáté narozeniny a přiznala, že se s věkem ještě nesmířila. „Věk není jenom číslo. Jsem úplně v depresi. Nejsem s ním srovnaná. Každé ráno pláču před zrcadlem. Bojuju s pocitem, že končím. Statisticky jsem za půlkou. To je strašné,“ poznamenala v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Čtyřicítku Iva nevidí jako něco, co by jí mohlo dávat naději na lepší zítřky. „Říká se, že po čtyřicítce to všechno začíná. Tak zaprvé to hodně bolí. A co jako konkrétně začíná? Začíná peklo, začíná konec,“ vyslovila před diváky.

Pazderková se dala dohromady s Kocábem

Ačkoliv se v osobním životě snaží vypořádat s věkem, v tom pracovním se jí daří více než výborně. Dostala totiž nabídku zpívat s legendárním Pražským výběrem. „Definice legendy je Pražský výběr. Už nemusím nic dokázat, protože zpívám s Pražským výběrem. Je to absolutně skvělá kapela. Dodneška nechápu, když se rozhlédnu po pódiu, že s nimi stojím já. Je to masakr a je to krásné. Napadlo to Míšu Kocába. Byla jsem doma v Berouně, měla jsem chill a najednou telefon. Zvedla jsem ho. Neuvěřitelné. Tehdy jsem ještě brala neznámá čísla. Aleš Nejedlo, jejich manažer, mi oznámil, že by Pražský výběr chtěl, abych s nimi zpívala. Myslela jsem si, že je to nachytávka z rádia, tak jsem ho poslala do prdele. Pak mi předal Míšu Kocába a od té doby jsem s nimi a nesmírně si toho vážím. Je to jedna z nejúžasnějších věcí, která se mi stala. Nevím, jak na mě přišli. Prostě Michal je génius,“ rozplývala se herečka.

Pazderková je hodně akční v divadle, filmové role se jí však do této doby poměrně vyhýbaly. Nedávno si ale jednu vyzkoušela, a to rovnou ve filmu režiséra Miroslava Krobota. Zahrála si dokonce po boku jedné z prvních českých komiček. „Točila jsem s paní Janžurovou, ona měla hlavnější roli. Mám krásnou roli a měla jsem štěstí, že mě oslovil pan Krobot. Jmenuje se to Velká premiéra. Hraju tam hodnou holku, takže protiúkol. Jediné blbé je, že jsem tam velmi naturální. Nesnáším líčení, ale je to katastrofa. Pazderková s ksichtem ve čtyřiceti plus na velkém plátně. Myslela jsem, že budu mít radost, ale jak to přišlo pozdě, pak to vidíš… je to ke zvážení,“ dodává Pazderková, kterou můžete sledovat dnes ve 21:35 v pořadu 7 pádů Honzy Dědka na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.