Celebrity

29. června 2023 13:12

Josef Šťastna

Děsivý pád do kolejiště má následky. Beru prášky na ředění krve, popsal svůj stav Štěpnička

Herec Jiří Štěpnička (76) prožil nehezký konec roku 2022, kdy utrpěl ošklivé zranění. V centru Prahy upadl na tramvajovém ostrůvku do kolejiště. Nyní popsal rozsah zranění a řekl, jak se cítí.

Herecká legenda a člen Národního divadla, kterého diváci Primy znají například jako primáře Bojana ze seriálu Modrý kód, se na konci loňského roku podruhé narodil.

Jiří Štěpnička při cestě na druhou premiéru představení Hordubal upadl z ostrůvku pod přijíždějící tramvaj a vážně si poranil obličej. „Chybělo málo a bylo po mně,“ přiznal tehdy Štěpnička pro deník Blesk.

Nyní se ke svému zranění vrátil a popsal, proč k nešťastné události došlo. Herec přiznal, že má stále následky.

„Upadl jsem, ještě pořád mám jizvu a modřinu, je to způsobené hlavně tím, že beru prášky na ředění krve. Vypadal jsem děsivě,“ řekl Jiří Štěpnička pro web Super.cz. Nasbírat síly chce hlavně přes léto. Rozhodně ale nebude pouze odpočívat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Takto Jiří Štěpnička vypadal po ošklivém pádu do kolejiště

„Mám před sebou prázdniny, budu mít v zásadě volno. Mám na chalupě práce až nad hlavu. Zatéká nám do střechy a musím to opravit, není to jednoduché,“ dodal herec, který se objevil na premiéře filmu Indiana Jones a nástroj osudu.

Známý dabér, který už roky propůjčuje hlas právě Harrisonu Fordovi, byl opravdu nadšený z toho, jak tvůrci pomocí digitálních triků dokázali hlavnímu hrdinovi dobrodružné série omladit obličej.

Jiří Štěpnička v seriálu Modrý kód:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.