Celebrity

11. prosince 2022 11:45

Eliška Reiglová

Štěpnička popsal děsivou nehodu: Vstřebával jsem horší pohromu, jsem čerstvý vdovec

Herec Jiří Štěpnička (75), kterého můžete znát jako primáře Bojana ze seriálu Modrý kód, má za sebou ošklivou nehodu. Při cestě na druhou premiéru představení Hordubal upadl do tramvajového kolejiště a utrpěl zranění v oblasti obličeje. Jak sám prozradil, pád nemohl ani tlumit. Tato rána pro něj ale není tak hluboká jako ta, kterou utrpěl ještě předtím.

Nešťastná nehoda se stala herci Jiřímu Štěpničkovi, který těsně před jedním ze svých představení spadl do tramvajového kolejiště pod přijíždějící tramvaj. Chybělo málo a vše mohlo dopadnout tragicky. Nyní popsal, co přesně se osudného dne odehrálo.

Vypadám jak Jánošík

„Upadl jsem z tramvajového nástupiště do kolejiště, takže to je ještě o dvacet čísel níž než je úroveň podlahy. Nesl jsem věci, takže jsem upadl přímo na hlavu. Nemohl jsem to ani tlumit rukama, lebku jsem nepoškodil, měl jsem tržnou ránu nad okem, kterou mi zašili v nemocnici. A protože beru prášky na ředění krve, tak mi to celé oteklo, tak vypadám jak Juraj Jánošík,“ řekl pořadu Showtime pětasedmdesátiletý herec.

Zranění naštěstí nejsou vážnějšího charakteru. Volný čas nyní Štěpnička využívá k tomu, aby odpočíval a hojil se. Ani nehoda ho ale neodradila od práce a i přes poraněný obličej se rozhodl pokračovat v účinkování v divadelních hrách, které nazkoušel.

„No já si to mažu takovou mastí proti otokům a jinak dvanáctého v pondělí jdu na kontrolu do nemocnice. Ale v zásadě mi nic není, akorát špatně vidím, protože mám oteklé oči. A hraju v divadle, je to až neuvěřitelné, že jsem tak drzý, že vlezu na jeviště,“ zažertoval.

Životní rána

Jiří Štěpnička byl dlouhé roky šťastně ženatý. Manželku Janu poznal v roce 1965 na gymnáziu a po nehodě prozradil, že o ni nedávno přišel. „Já jsem čerstvý vdovec, takže jsem vstřebával daleko horší pohromu, než je tohle,“ řekl herec, který si příčinu manželčina úmrtí nechal pro sebe.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.