Děsivý večer u Natálie. Podrážděná rotvajlerka pod stolem vyjíždí na soutěžící

Rotvajler - Prostřeno! S29 (99)

Čtvrteční hostitelka Natálie Stejskalová bude vařit pod dohledem svého čtyřnohého mazlíčka. Jako hlavní chod uvaří jídlo se složitým názvem, který si nepamatuje ani ona. Večeři naruší incident se psem, kterého nemá hostitelka pod kontrolou.

Tanečnice, herečka, choreografka a influencerka Natálie Stejskalová pozve soupeře do domu, kde žije se svým přítelem. Je jí 32 let a má za sebou spolupráci s Karlem Gottem nebo Kanyem Westem. V roce 2016 získala korunku na světové soutěži krásy v Jižní Koreji. Ráda chodí na výstavy, jezdí na kole a věnuje se tříleté rotvajlerce Lily. Pro hosty připraví italskou cuketovou rolku s rukolou, karotkový krém se zázvorem, Gà kho sả ớt gừng, nước sốt cốt dừ neboli kuře s citronovou trávou, chilli a zázvorem a jako sladkou tečku chystá banánové opojení.

V kuchyni bude dohlížet na vaření fenka Lily, která je podle hostitelky také vášnivou kuchařkou. Soutěžícím nejvíc zamotá hlavu hlavní jídlo psané v korejštině. Jakub Smrek si nechá název přeložit a zjistí, že je to kuře se zázvorem. Sama hostitelka umí jídlo přečíst, ale bez taháku by byla ztracená. Natálie je zpětně ráda, že si vybrala pro hlavní chod kuřecí maso. Jak jste mohli v předchozích epizodách Prostřeno! na prima+ vidět, soutěžící jiné maso nejedí. Jen je škoda, že Dominik najde v jídle kuřecí kost. To by se stát nemělo.

Lily dohlíží na správnou přípravu večeře:

Příliš sladký banán je taktika?

První dojem z Natáliina bydlení je trochu chaotický. Někomu se zdá, že je tam hodně věcí. Jakub bude mít přímo nad hlavou lví kůži s hlavou, která je nasměrována přímo na něj. Při šmejdění se všichni shodnou, že by takto bydlet nechtěli. Mají raději pořádek a minimalismus. Natálie ostatní seznámí s Lily. Ze psa budou mít soutěžící špatný pocit a budou se ho bát. Při předkrmu rotvajler pod stolem začne štěkat, všichni sedí jak zařezaní. Natálie bude vše zlehčovat, protože si fenka musí na společnost zvyknout. Když se začne Lily ozývat u hlavního chodu, pokusí se ji hostitelka odtáhnout pryč.

Při dezertu ale zase štěká pod stolem. Na okřiknutí nezareaguje. „Nechápu, proč tady pes byl. To mě iritovalo, dvakrát pod nohama zaštěkal,“ popisuje Jakub. „Už mi to bylo nepříjemné, se přiznám,“ poznamená Dominik. Jídlo budou soutěžící chválit, jen dezert bude moc sladký. Hladový Jakub tak sní všechny nedojedené banány. Bude se divit, proč si všichni stěžují. Myslí, že to je asi taktika. Stáhněte si aplikaci Prostřeno! a buďte v obraze i o letní pauze.

Co vás v aplikaci Prostřeno! nejvíce zajímá a baví? Můžete označit více odpovědí

Sdílejte článek
Štítky pes FTV Prima Freescoot Prostřeno! rotvajler speciál Daniela Zálešáková Influencer prima+ Josef Koudelka Natálie Stejskalová Dominik Navrátil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.