Celebrity

13. listopadu 2023 10:00

Eliška Reiglová

Detaily tragédie na Bali: Vlivná manažerka Mortimer zemřela při srážce s kamionem

Česká podnikatelka Kamila Mortimer o víkendu zemřela při tragické nehodě na skútru na Bali. Tamní policie nyní upřesnila, co se vlastně odehrálo. Bývalá ředitelka mezinárodní společnosti zaměřené na reklamu a marketing předjížděla a v protisměru ji srazil kamion.

Kamila Mortimer patřila ke známým a úspěšným osobnostem v oblasti obchodu, více než 6 let pracovala na pozici generální ředitelky mezinárodní společnosti JCDecaux a téměř 10 let byla generální ředitelkou firmy Outdoor akzent. Kromě toho byla dobře známá i ve světě showbyznysu.

Mezi dobré známé a přátele Kamily se řadili například zpěvačka Helena Vondráčková, módní návrhářka Vanda Janda, modelka Simona Krainová či moderátor Leoš Mareš. Zpráva o jejím skonu proto zasáhla mnohé. Balijská policie nyní upřesnila, co tragické smrti úspěšné podnikatelky předcházelo.

Nepovedené odbočování

Zpravodajský web BNN informoval, že k neštěstí došlo v důsledku neovladatelnosti skútru při odbočování. Na křižovatce v oblasti Buleleng proto narazila do kamionu, tento náraz ji vymrštil do vzduchu a následně na tvrdý asfalt. Se smrtelnými zraněními byla převezena do nemocnice, kde jim nakonec podlehla.

Krátce před smrtí se Kamila Mortimer na sociálních sítích pochlubila snímky z dovolené na Bali a radovala se, že prožila den plný vzrušení, poznávání a prozkoumávání. Čas trávila ve vesnici Pemuteran v okrese Gerokgak, který se nachází na severu ostrova.

O víkendu zemřel také bývalý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg:

Sdílejte článek
Štítky nehoda policie smrt Bali kamion nákladní automobil Kamila Mortimer

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.