Celebrity

13. listopadu 2023 10:00

Eliška Reiglová

Detaily tragédie na Bali: Vlivná manažerka Mortimer zemřela při srážce s kamionem

Česká podnikatelka Kamila Mortimer o víkendu zemřela při tragické nehodě na skútru na Bali. Tamní policie nyní upřesnila, co se vlastně odehrálo. Bývalá ředitelka mezinárodní společnosti zaměřené na reklamu a marketing předjížděla a v protisměru ji srazil kamion.

Kamila Mortimer patřila ke známým a úspěšným osobnostem v oblasti obchodu, více než 6 let pracovala na pozici generální ředitelky mezinárodní společnosti JCDecaux a téměř 10 let byla generální ředitelkou firmy Outdoor akzent. Kromě toho byla dobře známá i ve světě showbyznysu.

Mezi dobré známé a přátele Kamily se řadili například zpěvačka Helena Vondráčková, módní návrhářka Vanda Janda, modelka Simona Krainová či moderátor Leoš Mareš. Zpráva o jejím skonu proto zasáhla mnohé. Balijská policie nyní upřesnila, co tragické smrti úspěšné podnikatelky předcházelo.

Nepovedené odbočování

Zpravodajský web BNN informoval, že k neštěstí došlo v důsledku neovladatelnosti skútru při odbočování. Na křižovatce v oblasti Buleleng proto narazila do kamionu, tento náraz ji vymrštil do vzduchu a následně na tvrdý asfalt. Se smrtelnými zraněními byla převezena do nemocnice, kde jim nakonec podlehla.

Krátce před smrtí se Kamila Mortimer na sociálních sítích pochlubila snímky z dovolené na Bali a radovala se, že prožila den plný vzrušení, poznávání a prozkoumávání. Čas trávila ve vesnici Pemuteran v okrese Gerokgak, který se nachází na severu ostrova.

O víkendu zemřel také bývalý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg:

Sdílejte článek
Štítky nehoda policie smrt Bali kamion nákladní automobil Kamila Mortimer

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.