Celebrity

12. listopadu 2023 11:50

Vanesa Havlíková

Tragická smrt známé české podnikatelky. Kamila Mortimer zemřela na Bali

Na exotickém ostrově v Indonésii zemřela česká podnikatelka Kamila Mortimer. Bývalá ředitelka mezinárodní společnosti zaměřené na reklamu a marketing podlehla zraněním, které způsobila nehoda na skútru na Bali. V šoku je i její kamarádka Vanda Janda.

Kamila Mortimer patřila ke známým a úspěšným osobnostem v oblasti obchodu, více než 6 let pracovala na pozici generální ředitelky mezinárodní společnosti JCDecaux a téměř 10 let byla generální ředitelkou firmy Outdoor akzent. Kromě toho byla dobře známá i ve světě showbyznysu.

Čtěte také: Zemřel bývalý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg. O jeho úmrtí informoval Kalousek

Podnikatelka zemřela na dovolené na Bali

Kamila milovala módu a cestování, před měsícem odletěla na Tenerife, přičemž pouze na pár dní přijela zpět do Prahy a odtud se následně přesunula do Indonésie, konkrétně na turisty vyhledávané Bali. Touha poznávat nové země se jí však stala osudnou. Tragédie se dotkla spoustu známých tváří, s kterými se podnikatelka přátelila.

Mezi její kamarádky patřila například modelka Simona Krainová, stylista Filip Vaněk či návrhářka Vanda Janda, s kterou ji pojila nejen láska k módě, ale i stejný smysl pro humor. Mimo to byla také blízkou kamarádkou zpěvačky Heleny Vondráčkové.

„Byla jsem její velkou fanynkou, až mi ji kamarádi objednali na oslavu mých padesátin. A pak jsme zjistily, jak si rozumíme, a staly se z nás kamarádky,“ uvedla Kamila Mortimer před časem v rozhovoru pro Super.cz. Zpráva o úmrtí dále zasáhla například návrhářku Beatu Rajskou, moderátorku Evu Decastelo, Petru Svobodu či Kateřinu Průšovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.