Celebrity

12. listopadu 2023 11:50

Vanesa Havlíková

Tragická smrt známé české podnikatelky. Kamila Mortimer zemřela na Bali

Na exotickém ostrově v Indonésii zemřela česká podnikatelka Kamila Mortimer. Bývalá ředitelka mezinárodní společnosti zaměřené na reklamu a marketing podlehla zraněním, které způsobila nehoda na skútru na Bali. V šoku je i její kamarádka Vanda Janda.

Kamila Mortimer patřila ke známým a úspěšným osobnostem v oblasti obchodu, více než 6 let pracovala na pozici generální ředitelky mezinárodní společnosti JCDecaux a téměř 10 let byla generální ředitelkou firmy Outdoor akzent. Kromě toho byla dobře známá i ve světě showbyznysu.

Čtěte také: Zemřel bývalý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg. O jeho úmrtí informoval Kalousek

Podnikatelka zemřela na dovolené na Bali

Kamila milovala módu a cestování, před měsícem odletěla na Tenerife, přičemž pouze na pár dní přijela zpět do Prahy a odtud se následně přesunula do Indonésie, konkrétně na turisty vyhledávané Bali. Touha poznávat nové země se jí však stala osudnou. Tragédie se dotkla spoustu známých tváří, s kterými se podnikatelka přátelila.

Mezi její kamarádky patřila například modelka Simona Krainová, stylista Filip Vaněk či návrhářka Vanda Janda, s kterou ji pojila nejen láska k módě, ale i stejný smysl pro humor. Mimo to byla také blízkou kamarádkou zpěvačky Heleny Vondráčkové.

„Byla jsem její velkou fanynkou, až mi ji kamarádi objednali na oslavu mých padesátin. A pak jsme zjistily, jak si rozumíme, a staly se z nás kamarádky,“ uvedla Kamila Mortimer před časem v rozhovoru pro Super.cz. Zpráva o úmrtí dále zasáhla například návrhářku Beatu Rajskou, moderátorku Evu Decastelo, Petru Svobodu či Kateřinu Průšovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.