Celebrity

5. června 2022 10:10

Vanesa Havlíková

Dětská hvězda Jakub Jenčík: Žlutá vesta taky cesta. Když ne hercem, budu popelářem

Show Jana Krause - Jakub Jenčík

Jakub Jenčík je dětskou hvězdou filmového trháku Vyšehrad, který navazuje na oblíbený internetový seriál. Talentovaný klučina nedávno oslavil teprve desáté narozeniny a už teď ví, že se v budoucnu chce stát profesionálním hercem.

Teprve desetiletý Jakub Jenčík na filmovém plátně už září jako hvězda, a sice v nekorektní komedii Vyšehrad: Fylm. Už na prvním castingu tohoto sportovního trháku zcela okouzlil produkci.

Natáčení komerčně úspěšné komedie ho bavilo natolik, že už nyní pomýšlí na další hereckou kariéru, a dokonce i studium herecké školy. Jak se svěřil ve středeční Show Jana Krase, nerozhodilo ho prý ani filmování v nočním erotickém klubu, kde musel zabořit hlavu do dámského výstřihu. „Kdyby to nevyšlo, půjdu za žlutou vestou. Žlutá vesta taky cesta,“ poznamenal vtipně a následně na vysvětlenou dodal: „Žlutá vesta jako popelář.“

Holky ho nezajímají

Jakub v současnosti hraje i v jednom televizním seriálu, a tak se mu stává, že už ho na ulici přece jen někdo pozná. „Hlavně když čekám před školou na odvoz od mamky,“ popsal kurážně čtvrťák a rozhodně odmítl i veškeré narážky moderátora ohledně zájmu děvčat: „Mám čas. Nedívám se na ně.“ A to prý ani ve školní jídelně, kde mu sice moc nechutná, ale musí tam chodit, protože maminka prý nechce tolik vařit. „Hledím si svého jídla,“ řekl Jakub, který ve svém volném čase rád skáče na trampolíně.

O hereckých výkonech mladé hvězdy se mezi spolužáky moc nemluví. „Jeden spolužák se dívá asi úplně na všechno, jinak nikdo,“ vyvedl Jana Krause z omylu, že by svým hereckým výkonem u vrstevníků vzbuzoval velké emoce nebo okouzloval spolužačky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.