DJ Roxtar stále bojuje se závislostí, ale zbavil se stalkerky. Teď se těší na svou svatbu

30+ Otázek DJ Roxtar

Jak se daří Dominiku Turzovi alias DJ Roxtarovi? Jak můžete vidět v našem pořadu 30+ Otázek, je zamilovaný až po uši. Prozradil, kdy bude svatba a jak proběhla žádost o ruku. Mimo to ale zavzpomínal i na začátky své kariéry, kdy tancoval jako go-go tanečník i u tyče nebo na nelehké období závislosti na drogách a alkoholu, se kterou se dle svých slov bude potýkat nejspíš do konce života.

Dominik Turza je známý také tím, že v roce 2020 začal na svůj YouTube kanál nahrávat zábavná ironická videa s maňáskem, delfínem Adolfeenem. Maňásci se používaly na terapii v léčebně, kam ve stejný rok umělec nastoupil, aby se popral se závislostí na drogách a alkoholu. Dominik následně nazpíval píseň „Korona firus“, v jejímž videoklipu vystupoval právě zmíněný maňásek, a protože mu video přineslo úspěch, v natáčení pokračoval. Adolfeen si získal tisíce fanoušků, a dokonce i vlastní pořad na Prima COOL s názvem Nečum na mě show.

„Když jsem dělala rozhovor s Adolfeenem, odporoučel se už po devatenácté otázce, neplánuješ doufám něco podobného?“ zeptala se DJ Roxtara moderátorka Kisa Císařová hned na úvod. „Ne, ne, ne, odpovím na všech 367 nebo kolik jsi jich připravila,“ reagoval Dominik, a tak se máte na co těšit! Celý videorozhovor najdete v úvodu článku a otázek i odpovědí je v něm samozřejmě méně, ovšem o to jsou zajímavější.

Dominik Turza jako go-go tanečnice

Adolfeen už se ze světa showbyznysu stáhl a věnuje se charitě, ale DJ Roxtar je stále v jednom kole. Život DJ umělec shrnuje do jedné věty: „Člověk, který dělá to, co miluje a moc nespí.“ Než se však Dominik Turza stal pomyslnou formulí 1 ve sféře ‚dýdžejingu', vystupoval jako go-go tanečnice, dokonce přiznal, že tancoval i u tyče. Jak se to urodilo? „Studoval jsem taneční konzervatoř, tanec jsem uměl a chtěl jsem se tím živit. Díky tomu jsem DJ,“ vysvětlil Roxtar a názorně předvedl, jakým tanečním prvkem dostával lidi do varu.

Chystá se svatba!

V pořadu 30+ Otázek dále řekl, jestli by se chtěl věnovat herectví a prozradil i to, jaká role by mu nejlépe sedla. S partnerkou Simonou Bobkovou plánují svatbu a Dominik se svěřil, jak probíhala žádost o ruku. Prý to byla láska na první pohled. Co na partnerce slavný DJ miluje nejvíc? „Asi její bezprostřednost, dobrotu a šetřivost, to Pražačky nemají,“ říká. Simona Bobková je učitelka z Českého Těšína. „Je to mladá abstinentka. Učí děti s poruchami chování. A já jich mám asi milion, tak se ke mně hodí,“ řekl před časem Dominik Turza Expresu.

Ještě když byl Dominik Turza ženatý se svou exmanželkou, zapletl se skrz zprávy s jednou z „fanynek“, a přestože pak chtěl vzít vše zpět a omluvil se, stalkerka se na něj pověsila a dělala mu ze života peklo. Obtěžovala také jeho přítelkyni Simonu, proto se rozhodli, že na dívku podají společně trestní oznámení. Předtím jí ale poslali vzkaz v podobě písně s názvem Posedlá, kterou Dominik složil a jeho přítelkyně nazpívala. Jak to nyní se stalkerkou vypadá? „No, čekám, jestli bude trestně obviněná, ale musím zaklepat, zatím se neozývá,“ řekl Roxtar v pořadu 30+ Otázek.

Chutě až do konce života

Celý díl pořadu 30+ Otázek jsme natáčeli na ambulantní klinice, kam Dominik dochází na terapie. Abstinuje už přes tři a půl roku. „Náročné to je, ale ne natolik, abych začal znovu pít nebo brát,“ odpověděl pohotově moderátorce Kise Císařové na dotaz, jak to zvládá. „Samozřejmě, že mám někdy chutě, ty budu mít až do konce života, holt jsem závislák,“ dodal. O závislostech se umělec mluvit nebojí. Díky tomu, že šel v minulosti s kůží na trh a vše řekl, tak na něj dle jeho slov už nikdo nic nemá. „Nechte si pomoct, nebojte se si o pomoc říct,“ vzkazuje všem, kteří se ocitli v podobné situaci jako on sám před několika lety.

Ve videu se také dozvíte, jaký největší průšvih DJ Roxtar kdy udělal, jaká byla jeho nejtěžší a nejlepší životní rozhodnutí nebo proč má radši kočky než psy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.