Celebrity

11. srpna 2023 15:55

Kisa Císařová

Královna plastik Eva Feuereislová. Prsa si nechala operovat třikrát, ale má svoje limity

30+ Otázek Eva Feuereislová

Podstoupit jakoukoli operaci je pro lidské tělo velmi náročné, obzvlášť pokud je v celkové anestezii. O následném hojení po lékařském zásahu ani nemluvě. S tím si ovšem očividně neláme hlavu Eva Feuereislová (33), jež nám poskytla otevřený výčet zákroků, které má za sebou, jaké partie si nechala operovat vícekrát a na kolik to celé přišlo.

„Nemám to přesně spočítané, ale více než deset jich určitě bude,“ vypálila upřímnou odpověď Eva Feuereislová na otázku moderátorky Kisy Císařové, kolik plastických operací v životě podstoupila. Co se úprav týče, začínala blondýnka s přezdívkou Plastic Queen poměrně nenápadně. Jako první si totiž nechala upravit rty, a to v podstatě ihned po dosažení plnoletosti. Velké operace přišly až posléze.

Jako prozatím poslední si Eva nechala upravit horní oční víčka. Jelikož influencerka ale neustále nějaké to vylepšení plánuje, není se čemu divit, že i na to dala otevřenou odpověď. „Jako další mám v plánu liposukci. Než se tak ale stane, tak si ještě dám další chlebíček,“ prozradila s úsměvem.

A přestože se v nadcházejících dnech hodlá zbavit přebytečného tuku, nechce se prozatím omezovat v jídle. Což nejen sdělila ve své odpovědi, ale také předvedla před kamerami pořadu 30+ Otázek. Eva se totiž po odpovědi skutečně natáhla ke stolu, z talíře vzala veku namazanou tučnou pomazánkou a dopřála si patřičně velké sousto.

Existuje zákrok, který nikdy nepodstoupí

„Nejvíc bolela první plastická operace prsou. Nejméně naopak bolela operace nosu. Nejdéle se hojila horní víčka. Víckrát mám operovaná prsa, a to konkrétně třikrát,“ nešetřila upřímností v pořadu 30+ Otázek Eva, která proslula kromě počtu kosmetických chirurgických zásahů i svou prořízlou pusou.

A kolik to všechno vylepšení chtivou krásku k dnešnímu dni stálo? I na to se zvídavá moderátorka Evy zeptala. „Mě nic. Ale celkově to všechno vychází asi tak na milion korun, ty moje zákroky,“ prozradila trochu tajuplně influencerka, která má ovšem jednu jasnou stopku. Přestože by to mohlo působit, že Eva podstoupí cokoli, co jí někdo nabídne či zaplatí, existuje zákrok, o kterém je skálopevně přesvědčena, že ho za žádných okolností neabsolvuje.

„Nikdy si nenechám dát silikonové implantáty do zadku,“ odpověděla rezolutně Eva Feureislová, která kromě vylepšení od plastických chirurgů sází i na takzvané neinvazivní zákroky. „Nejčastěji podstupuji botox, výplně kyselinou hyaluronovou a niťový lifting,“ nemá problém na sebe prozradit Eva, kterou jste mohli zaznamenat už v reality show VyVolení.

Jakou proceduru by Eva doporučila všem ženám? A jakou proceduru by podle Evy měli podstoupit všichni muži? Kromě doporučení od české Plastic Queen se ve videu v úvodu článku dozvíte také její názor, zda existuje někdo, kdo to podle ní s plastikami už opravdu přehnal. A také jak to má Eva s muži. Je teď někdo po jejím boku? A pozor, ať už patříte k fanouškům, či takzvaným hejtrům české Plastic Queen, pro obě skupiny má Eva jasné vzkazy. Pusťte si video a dobře se bavte.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.