Dcera Dominika Haška se živí venčením psů. Chtěla jsem, aby mě měl někdo rád, tvrdí

7 pádů Honzy Dědka (15) - Hašková

Dominika Hašková, dcera hokejové legendy Dominika Haška, se už v patnácti letech předvedla v Česku jako talentovaná zpěvačka. Život umělců byl ale v době covidové více než náročný, a tak se Dominika živí i tím, že lidem venčí psy.

Dominika Hašková bude letos reprezentovat Česko na Eurovizi. Zpěv studovala v Anglii, kde si založila kapelu, kterou v pandemii přivezla do České republiky. „Skončili jsme školu v Anglii a nevěděli jsme, co dál. V Anglii se tenkrát mohlo vycházet jen jednu hodinu denně, v Česku se naopak hrály festivaly,“ vysvětluje Dominika. Kluci z kapely se momentálně živí vyučováním hudby na českých školách, ale ani dcera hvězdného sportovce se práce nebojí.

Mazlichůva pro psy

Dominika se před rokem rozhodla, že se bude částečně živit jako tzv. mazlichůva pro psy, venčí je a stará se o ně, když jejich majitelé nemohou. „Dělám mazlichůvu. Starám se o pejsky, venčím je, když jsou jejich páníčci pryč. Začala jsem to dělat proto, že mám ráda psy, ale i pro mě to bylo terapeutické. Chtěla jsem, aby mě někdo měl rád. Mám přítele, má mě rád, ale tohle je trochu jiná láska,“ vysvětlila Hašková a dodala, že v současné době není legrace se uživit jako zpěvačka. Kromě toho Hašková prozradila, že z Anglie sice odjížděla single, v Čechách si ale našla přítele – malíře.

Šanci v Česko Slovensko má talent Dominika Hašková nevyužila

Pohledná brunetka se nenarodila v Čechách, což je poznat hlavně na jejím lehkém akcentu, proto jí není příjemné zpívat česky. „Narodila jsem se v Buffalu. Žila jsem tam do třinácti let. Mezitím jsme asi rok a půl žili v Pardubicích. Také v Kanadě. Do devatenácti jsem žila v Praze a pak jsem jela do Anglie. Nejvíc se mi líbilo asi v Kanadě, mám ráda přírodu a my jsme měli za barákem les. Každé ráno tam vyšla rodina srnek,“ vzpomínala v rozhovoru s Honzou Dědkem zpěvačka, která se po studiích v Anglii vrátila do Česka.

Během krátkého pobytu s rodinou v Česku Dominika v patnácti letech zabodovala v soutěži Česko Slovensko má talent. Dostala se do semifinále, ale šance stát se českou hvězdou nevyužila. „V tu dobu jsem ještě nevěděla, jaký styl chci zpívat, vlastně jsem ani nevěděla, kdo jsem já jako teenager. Chtěla jsem si počkat na to, až trochu vyspěju, abych věděla, co chci zpěvem lidem říct,“ vysvětlila Dominika. Rodiče ji podporovali v rozhodnutí stát se zpěvačkou, ačkoliv si pár sportů, jako je volejbal nebo fotbal, v dětství vyzkoušela. „Rodiče mě podporují. Táta neumí zpívat, ale baví ho texty. Když něco vydáme, hned se ptá, o čem je ta písnička a proč jsem to takhle napsala,“ vysvětluje Dominika.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.