Celebrity

16. září 2024 09:42

David Laštovka

Dům Romana Vojtka zaplavila voda. Hrůze přihlížela manželka i jeho dvě malé děti

Chvíle hrůzy se svou rodinou prožil herec a zpěvák Roman Vojtek. Jeho rodinný dům na Slapech, v němž žije s manželkou Petrou a syny Nathanielem a Vincentem, během víkendových povodní zaplavila voda. Jaké škody napáchala?

Herec a zpěvák Roman Vojtek si s velkou vodou prožil své už v minulosti. Před dvěma lety zaplavila jeho dům. Nedávno si proto pořídil nové čerpadlo. Během víkendových povodní mu hrozila další katastrofa. Kvůli přívalovým dešťům se do jeho obydlí znovu začala dostávat voda. V té době doma pobýval s o patnáct let mladší manželkou, muzikálovou hvězdou Petrou Vojtkovou, čtyřletým synem Nathanielem a ročním Vincentem.

Mohlo vám uniknout: Herec Štěpán Benoni si s manželkou koupil srub na Šumavě. Odstěhovali se tam natrvalo

Naštěstí včasný zásah hasičů z Mníšku pod Brdy zabránil nejhoršímu. Roman jim na své sociální síti poděkoval za pomoc a poslal vzkaz dalším lidem, které záplavy postihly. „Vím, že na tom jste leckde daleko hůř a situaci ani nemůžete ovlivnit, natož ji vyřešit jako my. Moc na vás myslíme a držíme palce. Hodně štěstí všem.“

O rodiče přišel jako teenager

První manželkou Romana Vojtka byla produkční Tereza Janoušová, s níž se oženil v roce 2009 a v manželství se jim narodila dcera Edita a syn Benedikt.

Čtěte také: Porod byl úžasný, rozplývají se Vojtkovi. Kontrakce mi byly příjemné, svěřila se herečka

Herec má o tři roky mladší sestru Editu, která je módní návrhářkou a žije v Bolívii. Do zahraničí odešla už ve svých devatenácti letech, a to především proto, aby unikla před krutou realitou, když jí a Romanovi předčasně zemřeli oba jejich rodiče. „Bylo to takové pálení mostů,“ vzpomínala Edita Vojtková v pořadu Show Jana Krause.

Maminka zemřela na rakovinu, když bylo Romanovi třináct a jí šestnáct let. Tatínek se po smrti manželky zhroutil a odešel do invalidního důchodu. Za pár let zemřel na infarkt.

Deště brzy utichnou. Po velké vodě teploty vystoupají nad 20 stupňů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.