Celebrity

12. ledna 2024 11:14

Josef Šťastna

Dvojice Maláčová a Stropnický: Ona po rozvodu září, on prožívá rozchod s partnerem

Bývalá ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová a její poradce Matěj Stropnický spojili síly před sněmovními volbami 2021, kdy zkoušeli získat hlasy pro ČSSD. Co dnes dělají? Maláčová po rozvodu jen kvete, Stropnický neprožívá nejlepší období.

Nezvyklé spojení dlouho fungovalo a zdálo se, že spolupráce Jany Maláčové a Matěje Stropnického přinese ovoce pro skomírající ČSSD. Říkali si „hustá dvojka“ a věřili, že společnými silami dokážou sociální demokraty dostat do Sněmovny. Nakonec jejich snaha byla marná, ale Stropnický a Maláčová dál zůstali přáteli.

„Přijde mi, že Jana se nebojí jít proti mainstreamu názorů v Praze v tom liberálním prostředí. Nebojí se jít do konfrontace s Babišem ani s pravicí. S Babišem se pořád hádá, úplně o každé věci, je z ní permanentně na nervy. Nemá kauzy a já jí věřím,“ rozplýval se Stropnický, když Maláčovou hodnotil v rozhovoru pro Seznam Zprávy. Také Maláčová měla pro Stropnického jen slova chvály a vždy připomínala, že obdivuje jeho myšlenky a tah na branku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jana Maláčová se rozvedla. Informovala o tom na sociální síti, připsala překvapivý vzkaz

Jaké jsou osudy dvojice dnes?

Maláčová i Stropnický zůstali v kontaktu i po roce 2021. Dnes oba zažívají ale rozdílné období. Maláčová oznámila začátkem loňského roku rozpad manželství s ekonomem Alešem Chmelařem a od té doby jen kvete. Snímky, které dává na své sociální sítě dokazují, že výrazně zhubla, začala se moderně oblékat, má jiskru v očích a nedávno přiznala, že si ráda zajde na rande s někým, kdo získá její sympatie.

Exmanžel Aleš Chmelař se odstěhoval do Paříže, kde zastává post velvyslance při Organizaci pro ekonomickou spolupráci a rozvoj. Zdá se, že Maláčová prožívá skvělé období a je to na ní vidět. Nedávno se spekulovalo, že po svém boku má novou známost, ale oficiálně nového přítele zatím nepředstavila.

Stropnický má starosti se zámkem

Matěj Stropnický zažívá naopak období, které má do ideálních dnů daleko. Podle informací deníku Blesk byl nevěrný svému příteli Danu Krejčíkovi. Mladý herec reagoval tak, že odjel z Osečan a vrátil se zpět do Prahy, kde má plno kšeftů. Na zámku, který oba muži spolu vlastní, tak zůstal sám Stropnický.

Krejčík zatím drží dohodu a nepere špinavé prádlo na veřejnosti. Když se ho redakce Prima Ženy chtěla zeptat, co bude se zámkem a jak zradu od Stropnického nese, tak se omluvil, že o soukromí nyní hovořit nechce.

Podívejte se, jak se Stropnickému na zámku žije:

Zámek v Osečanech oba muži koupili za 12 milionů korun. Většinu financí získali od Stropnického maminky a dluh jí chtěli postupně vracet. Co bude se zámkem v Osečanech nyní, je otázkou. I když to bude bolestivé, tak Krejčík a Stropnický se musí domluvit, jak dál. Zámek je totiž spojuje dál, i když se jako partneři rozešli. Je možné, že cennou radu Stropnickému ohledně obrovské nemovitostí svému kamarádovi dá i Jana Maláčová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.