Matěj Stropnický a Dan Krejčík se rozešli. Na zámku se řeší nevěra

Přestože Matěj Stropnický (40) a Daniel Krejčík (29) působili jako velmi stabilní pár, a to i díky tomu, že si pořídili a společnými silami opravovali zámek, jejich pohádka nyní skončila. Po více než 6 letech bok po boku se partneři rozešli a za krachem vztahu navíc nemá stát nic jiného než nevěra.

Život Matěje Stropnického a Daniela Krejčíka se velmi dlouho točil primárně okolo práce na jejich zámku na Sedlčansku, kde žili, a dokonce si tam po propuknutí války na Ukrajině vzali pod křídla několik uprchlých maminek s dětmi. Otevřeně přemýšleli nad tím, že sami také založí rodinu. Tomu je ale nyní konec.

Nevěra na zámku

Podle informací deníku Blesk se Krejčík s dlouholetým partnerem rozhodl vztah ukončit a odstěhoval se ze zámku. Za rozchodem má navíc stát nevěra. „Dan se o tom dozvěděl. Strašně ho to ranilo, s Matějem se rozešel a vrátil se do Prahy,“ řekl zdroj deníku.

„Daniel ho velmi miloval, i to pořízení zámku byl jeho nápad. Teď se mu sesypal svět,“ dodal zdroj. Sám herec se přitom na toto téma vyjadřovat vůbec nechtěl. „Já se o tom nechci bavit, promiňte, omlouvám se,“ řekl do telefonu.

Velké plány do budoucna

Především od doby, co si Stropnický a Krejčík společně pořídili zámek a začali pracovat na jeho opravách, působil jejich vztah skutečně stabilně a rozchod se zdál nepravděpodobný. Otevřeně navíc mluvili o svých plánech do budoucna. O svatbě ani alternativě v podobě registrovaného partnerství neuvažovali, ale přáli si mít dítě.

„Já bych ale hlavně chtěl, aby děti vyrůstaly v prostředí, kde budou chtěné a milované, a jestli to budou na světě nějaké děti, tak ty naše,“ řekl kdysi Krejčík. Oba tehdejší partneři si ale uvědomovali, že v Česku je rodičovství homosexuálních párů stále tabuizované.

„U nás jsou zákony nastavené tak, že i kdyby se člověk rozkrájel, tak musí něco obejít. My bychom byli rádi, kdyby to bylo možné normálně a naprosto legálně, samozřejmě po nejrůznějším prověření, jestli nejsme pedofilové a o nějaké dítě se dokážeme postarat,“ uvedl Stropnický tehdy.

Matěj Stropnický na podzim ukázal, jak se žije na zámku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.