Soutěžící DJ Manene má v kuchyni pomocnici. Opravdu za ni jen slízne smetanu?

Prostřeno XXIV (52) - Hrdličky v kuchyni

V úterý uvaří v repríze soutěže amatérských kuchařů Roman Janku alias DJ Manene. Roman bude v kuchyni potřebovat pomoc přítelkyně a šokuje svým barmanským uměním.

Úterní repríza soutěže o nejlepší menu bude patřit Romanovi Janku alias DJ Manene. Na rozdíl od svých čtyř dýdžejských kolegů, kteří jsou už matadory svého oboru, Roman na scéně taneční hudby zastupuje mladou generaci. Jelikož k mládí patří také skromné bydlení, hosté se budou muset v tento den spokojit s těsnými prostory jeho pražské garsonky.

Na přípravu čtyřchodového menu nebude DJ Manene sám. Stejně jako pondělní hostitel DJ Džejár i on využije pomocnou ruku své obětavé přítelkyně. Přestože jsou na společné vaření už zvyklí, jejich soužití v kuchyni není vždy idylické. „Já to celé připravuju, všechno krájím a myju a on pak jen slízne smetanu,“ postěžuje si Romanova přítelkyně Iveta. Pro hosty připraví zvěřinové carpaccio s lanýžem, thajskou polévku, zvěřinu a dýňové pyré a čokoládovou pěnu s malinami. Dívejte se už dnes vpodvečer.

Když DJ mixuje drinky? Na to se podívejte:

Tohle abstinenti neocení

Hostitel se přihlásil sám, aby změnil názor, že dýdžejové jsou jen „smažky“ a pouštěči písniček. Roman smysl pro humor nezapře a hosty má v plánu pobavit hned po příchodu. Úkolem týdne je tentokrát welcome party drink. Místo sofistikovaného drinku si DJ vybere českou hospodskou klasiku – pivo a zelenou. Jejich odvážné spojení do jednoho koktejlu můžete znát pod názvem „magické oko“. Kdo z dýdžejů drink ocení a kdo radši bude abstinovat?

Sdílejte článek
Štítky kuchyně Prostřeno! recepty nápoj speciál repríza smetana dýdžej magické oko bydlení FTV Prima

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.