Móresy manželky Michala Dvořáka: Čím slavná dýdžejka šokovala své soupeře?

Prostřeno XXIV (51) - Boty co nejdou sundat

DJ Lucca je zřejmě zvyklá na vysoký standard. Svými móresy v reprízách souboje amatérských kuchařů tak trochu připomíná zhýčkanou princeznu. Na návštěvě u DJ Džejára se totiž odmítala vyzout ze svých růžových bot na vysokém podpatku. Jak to nakonec s ostatními soutěžícími vyřešila?

V dýdžejském speciálu soutěže o nejlepší menu v pondělí přivítá hosty Petr Dzingel alias DJ Džejár. Pro své soupeře uvaří indické kari s černou čočkou a thajské kari s treskou, kokosovou polévku s kuřecím masem a krevetami, vepřový bůček s rýžovými nudlemi a grilovaný banán. Do pořadu se přihlásil, protože by chtěl představit národu elektronickou hudbu. Přeje si také, aby lidé pochopili, že dýdžejové nejsou odlišnou komunitou. Kdyby vyhrál, začal by cestovat, respektive by do cestování peníze investoval.

Pondělní hostitel při vaření zažije horkou chvilku, když se jeho pomocnice řízne do krve. Naštěstí se podaří ránu na místě ošetřit. Další šok nastane, když si jeho soupeřka DJ Lucca – Lucie Dvořáková, manželka Michala Dvořáka z Lucie, odmítne zout boty. Za svou dvacetiletou kariéru si jako dýdžejka vybudovala slušné renomé i v zahraničí. Jako jediná Češka hrála na legendární Love Parade pro dav čítající neuvěřitelné dva miliony lidí. Že by jí úspěch stoupl do hlavy? V pondělí vpodvečer se můžete přesvědčit, že se Dvořáková chová jako hvězda.

Podívejte se na zranění, které si způsobí hostitelova asistentka v kuchyni:

DJ Lucca nosí boty, které nejdou vyzout

Parádnice přišla ve svítivě růžových jehlách a na rozdíl od ostatních ani neměla v plánu se vyzout. DJ Džejár byl hodně překvapený a snažil se ji přesvědčit, aby si boty sundala a šla dovnitř. Výstřední podpatky totiž představovaly zásadní hrozbu pro netknutou podlahu. „U nás se zouvá pokaždé, protože jsem ulítlý na dřevo, které máme v celém domečku,“ popisuje komplikaci hostitel. Lucca se tedy raději ke stolu nechala odnést na rukou. „Mně se nechtělo do zouvání. Ty boty je dost náročné nazout a pak i vyzout,“ postěžovala si Lucca.

Zachovala se dýdžejka jako potížistka, nebo jsou její soupeři málo světoví a neznalí pravidel společenského chování? Odborník na etiketu Ladislav Špaček se v Hlavních zprávách na Primě loni v říjnu k věci vyjádřil jasně: „Nikdy se nezouvalo a ve světě se nikde lidé nezouvají. Pohled na dámu, která je hezky oblečená, má šaty nebo kostýmek a stojí tam bosa, anebo dokonce na muže v obleku a ponožkách – doufejme, že v nich nemá díru – je vždycky trapný.“ Podle etikety měla tedy Lucie na své chování právo. „Ostatně u některých lidí je lepší, když se raději nezouvají,“ dodal Špaček. Jako jediná žena tohoto týdne bude mít zkrátka dýdžejka svoje libůstky, ke kterým patří i stylové boty.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.