Elišce nechutná dietní jídlo hubené Karin. Není to ale jen zákeřná hra?

Prostřeno! XXIII (64) - Elišce nechutná

Ve čtvrtek se v soutěži o nejlepší menu představí Karin z Moravskoslezského kraje. Ta se se svými hosty podělí o střípky z minulosti a připraví jim zdravé menu. Kdo tuto volbu ocení a kdo si nepochutná?

Ambiciozní Karin vaří zdravě a její um můžete obdivovat v repríze soutěže o nejlepší menu už ve čtvrtek. Připraví sýrovou roládu, vývar, co dům dal, italskou kapsu s pečenými brambory a mug cake s arašídovým máslem, jogurtem a ovocem. Maminka na mateřské dovolené vaření zcela propadla. Letos začala dálkově studovat střední školu společného stravování, protože by se ráda v budoucnu věnovala vaření a jídlu. S manželem je asi deset let, ale svatbu měli teprve před pár měsíci. Společně mají dvě děti – dcera má 9 let a syn 2,5 roku.

Hosté od Karin očekávají zdravé a vyvážené menu. Přesto někteří budou z jejích jídel zklamaní. Například Eliška, která vařila v úterý, si nepochutná na zdravějších houstičkách ani sýrové roládě. Housky Karin připraví z cottage sýra a jsou podle ní plné proteinů. Když pak Eliška narovinu řekne, že ji předkrm nezaujal, je zklamaná. „Elišce roláda nechutnala, říkala, že rolády nemusí. Celkem mě to zarazilo,“ komentuje kritiku Karin. Eliška má však svoje důvody, proč se rozhodla říkat vše naplno u stolu. Ty si můžete připomenout dnes vpodvečer.

Podívejte se, jak Karin vypráví o svém boji s nadváhou:

Svými úspěchy chce inspirovat

Sportovní postava, kterou by jí leckdo záviděl, pro Karin nebyla vždy samozřejmostí. V minulosti ji totiž dlouho trápila nějaká ta kila navíc. Karin se s tím ale nehodlala smířit, a tak se vydala na cestu zdravé výživy a cvičení. Vyvážený životní styl přinesl zakrátko své ovoce. Karin se podařilo rychle zhubnout úctyhodných pětadvacet kilo, a jak vidno, dodnes je jako proutek. O tom, jaká byla její cesta za fit postavou, se vždy velmi ochotně podělí i s ostatními. Její inspirativní příběh se už dokonce několikrát dostal také na stránky časopisů.

Téma hubnutí se bude mezi soutěžícími rozebírat i u stolu. Karin se svým hostům svěří, že jednou z motivací k razantní proměně byla šikana, kterou kvůli nadváze zažívala od spolužáků už jako dítě. Ona sama dnes chce ostatním naopak pomáhat, a své vlastní zkušenosti se zdravým životním stylem tak předává dál. „Snažím se lidi motivovat tak, aby se nebáli jíst, protože 80 % úspěchu v hubnutí je v jídle,“ zní jedna z jejích rad. Kdo ze soutěžících by si nechal dát od Karin lekci hubnutí?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.