Celebrity

29. února 2024 13:55

Eliška Reiglová

Elizabeth Hurley natočila žhavou lesbickou scénu. Režíroval ji její vlastní syn

Elizabeth Hurley (58) byla vždy hříšně krásná žena, která se nebála ve filmech ukázat přednosti, kterými byla obdařena. Nejinak tomu bude i v chystaném snímku Strictly Confidential, kde si zahrála velmi žhavou lesbickou scénu. Na tom by pravděpodobně nebylo nic neobvyklého, kdyby ji nenatáčela pod vedením vlastního syna. Pro Damiana (21) jde o režisérský debut.

Mysteriózní drama sleduje hlavní hrdinku Miu, kterou hraje Georgia Lock, jak je vtažena do světa sexu, přetvářky a zrady, zatímco se snaží objasnit záhadu, která obestírá sebevraždu její nejlepší kamarádky Rebeccy. Část filmu se odehrává na exotickém karibském ostrově, a právě tam se Elizabeth Hurley odváže.

V traileru je hereččina postava Lily svedena Natashou, kterou hraje výrazně mladší a teprve začínající kolegyně Pear Chiravara. Žhavou lesbickou scénku režíroval Damian Hurley, pro kterého jde o první velký filmový počin. Že se na něm matka bude podílet, mu slíbila už před lety, své slovo dodržela.

„Během natáčení mého vůbec prvního krátkého filmu v roce 2010, kdy mi bylo osm let, mi matka slíbila, že bude hrát v mém prvním celovečerním filmu. Věrna svému slovu, v okamžiku, kdy byl film Strictly Confidential schválen, máma všeho nechala a odjela do Karibiku, aby mi pomohla,“ řekl Damian, který se živí i jako model a herec, časopisu People.

Z jeho slov vyplývá, že natáčení si Elizabeth i její syn užili. „Byla radost chodit do práce a překonávat každý den společnými silami. Na natočení celého filmu jsme měli jen osmnáct dní, takže naše v podstatě ‚dvojčecí' telepatie byla po celou dobu neocenitelná,“ dodal teprve jedenadvacetiletý mladík. O režírování sexuální scény své matky nicméně nepromluvil.

Poslechněte si rozhovor s Tomášem Měcháčkem o intimních scénách v seriálu 7 schodů k moci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.