Erika Stárková znovu ukázala těhotenské bříško. Soukromé fotky jsou u herečky vzácností

Oblíbená herečka Erika Stárková (39) si své soukromí střeží a když otěhotněla, dlouho to držela v tajnosti. Její rostoucí bříško odhalili lidé v roce 2021, když se objevila na veřejnosti a u stánku s partnerem prodávala ručně dělané šperky. Almě už budou dva roky a maminku asi přepadla nostalgie, protože na sociální síti sdílela fotky bříška i malé dcerky.

Erika Stárková svou dceru Almu, kterou má s jihoamerickým umělcem Cesarem Chunkem, před zraky veřejnosti chrání. Po dlouhé době ale nejspíš zavzpomínala na časy, kdy jí Alma teprve rostla v bříšku, a podělila se o několik fotek ve stories na svém Instagramu.

Kromě bříška ukázala také dceru Almu z doby, kdy byla ještě miminko, jak ji má u sebe při natáčení. Před časem se herečka v rozhovoru pro Novinky.cz podělila o podrobnosti z porodu, který proběhl v domácím prostředí. „Měla jsem báječnou dulu Petru Davidovou, která se mnou byla doma. Všechno proběhlo díkybohu přirozeně a Alma byla za pár hodin na světě,“ uvedla Stárková. „Je důležité mít v sobě ohledně porodu pokoru a dobře se informovat o všech možnostech. Sbírala jsem zkušenosti a připravovala se na všechny varianty. Uvědomuji si, že jsem měla štěstí, a rozhodně porody v nemocnicích nezatracuji,“ dodala.

Erika Stárková se divákům zaryla do paměti jako seriálová Dáša, má za sebou také několik filmů, působí jako divadelní herečka a věnuje se i zpěvu, zejména jazzu a soulu. Má sestru Lenku Neužil Stárkovou, která je manželkou herce Václava Neužila, a s Erikou jsou si až neuvěřitelně podobné.

Erika Stárková prozradila, proč nečte scénáře:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.