Celebrity

5. března 2024 06:00

David Laštovka

Ester Geislerová je matkou dvojčat už od studií. Nyní randí s o 10 let mladším hercem

Ester Geislerová o projektu Terapie sdílením

Herečka Ester Geislerová, která slaví 40. narozeniny, založila rodinu v době, kdy byla ještě studentkou. Nejenže se vdala, ale navíc porodila dvojčata. Manželství se jí ale po osmi letech rozpadlo. Jak to má s láskou nyní?

Ester Geislerová se vdávala už ve 21 letech. Za manžela si vzala filmového architekta Jana Kadlece. Krátce po svatbě se jim narodila dvojčata: syn Jan Etienne a dcera Mia Rosa. Herečka přerušila na dva roky studium na Akademii výtvarných umění, aby se mohla naplno věnovat rodině. Manželství však po osmi letech skončilo rozvodem. Od té doby mají potomky ve střídavé péči.

Randila se zetěm herečky Jany Šulcové

Ester poté randila s ředitelem reklamní agentury Petrem Václavkem, který byl zeťem herečky Jany Šulcové. S její dcerou Terezou měl tři děti. Ani tato láska ale nevyšla. Když jí zkrachoval i vztah s vizuálním umělcem Milanem Mazúrem, dala si od mužů pauzu.

Čtěte také: Herečka Šulcová neměla s nahotou problém. Bartoška měl strach o své mužství, vyprávěla

V roce 2020 se při jednom natáčení zamilovala do hereckého kolegy, o deset let mladšího Martina Krupy, který se představil například i v seriálech Duch nebo Slunečná. Poté, co mezi nimi přeskočila pomyslná jiskra, přišla pandemie koronaviru, která je „uvěznila“ doma. Díky tomu se měli možnost důkladně poznat.

Ester s Martinem tvoří spokojený pár, mají společné záliby, stejný smysl pro humor i podobné názory na svět. A kdoví, třeba svůj vztah posunou výše a dojde i na veselku. „Svatby mám velmi ráda. Také jsem ji jako nevěsta prožila, jsem sice rozvedená, ale ráda na ni vzpomínám. Je v nich strašně moc emocí, představují jeden z nejkrásnějších momentů života. V případě rozchodu to ale pro někoho může být zároveň i jedna z nejbolestivějších vzpomínek,“ uvedla v pořadu Showtime.

Mohlo by vás zajímat: Sestry Ester a Aňa Geislerovy. Jaký vztah mezi sebou mají? Milují se nebo nesnáší?

Ester Geislerová je nejmladší ze tří sester. O devět let starší Aňa je herečka, o deset let starší Lenka výtvarnice a ilustrátorka. Vypadá to, že Ester si vzala od každého sourozence něco. Je totiž všestranně umělecky nadaná. S oběma sestrami ji pojí velmi hezký vztah. Její matka Věra je akademická malířka, která se po revoluci živila také počítačovou grafikou a animací. Otec Petr byl lékař a japanolog. Zemřel pouhý den před svými 60. narozeninami. Příčinou byla cirhóza jater.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.