Celebrity

26. března 2024 06:00

Gabriela Kolinová

Eva Perkausová oslavila třicítku. Od manžela dostala luxusní auto za několik milionů

Eva Perkausová slaví třicátiny

Vždy usměvavá moderátorka a dvojnásobná maminka Eva Hecko Perkausová oslavila třicetiny. Narozeninová párty se konala v pražském klubu a oslavenkyně pozvala jen své nejbližší. O největší překvapení se postaral manžel Evy, Ivan Hecko, který své milované ženě daroval luxusní automobil.

Eva uspořádala oslavu pro své nejbližší v pražském SaSaZu. A v červených šatech jí to moc slušelo. Svůj věk si prý nepřipouští. „Mně to ještě nedochází, já si furt připadám, jako kdyby mi bylo dvacet,“ svěřila se magazínu Showtime Eva a se smíchem dodala, že se asi bude muset začít trochu krotit a nechovat se na dvacet let.

„A jak se cítím? Tak jako polozralá,“ žertovala krásná moderátorka Hlavních zpráv na Primě a CNN Prima NEWS, která se v tuto chvíli věnuje péči o novorozeného syna Ariana.

Právě péče o její dva syny – Killiana a Ariana, ji zabírá většinu času. „Nenechají mě vydechnout,“ poznamenala, ale jedním dechem dodala, že je šťastná, že do třiceti stihla svatbu i děti.

Oslavu bere jako příležitost se vidět se všemi svými blízkými. „Vždycky, když mám oslavu, většinou pozvu jenom blízké – kamarádky, rodiče, děti, manžela. Takže si to užívám, protože málokdy se sejdeme v takovém počtu se všemi blízkými. Všichni si udělali čas a já si to opravdu užívám a snažím se věnovat úplně všem,“ uvedla moderátorka.

A jaký dárek dostala od manžela? Podle informací webu Blesk.cz jí Ivan Hecko pořídil zbrusu nový luxusní SUV značky BMW X7 třídy M, jehož cena se pohybuje kolem 3 700 000 korun. Eva v reportáži prozradila, že manžela si nemůže vynachválit, jelikož pomáhá i v domácnosti. Na celou reportáž se můžete podívat v úvodu článku.

Eva Perkausová se fotila krátce po porodu. Podívejte se, jak jí to slušelo:

Sdílejte článek
Štítky Eva Perkausová manželé BMW X7 Ivan Hecko TV Prima slavnost Blesk Eva Hecko Perkausová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.