Eva Hecko Perkausová poprvé promluvila o porodu. Chlapeček Arian vážil 3,5 kila

Perkausová porodila druhého synka

Moderátorka Hlavních zpráv CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová (29) se v úterý ráno stala dvojnásobnou maminkou. Porodila zdravého chlapečka a roční syn Killian tak dostal nového brášku. Nyní exkluzivně pro Showtime prozradila podrobnosti o porodu, včetně jména a hmotnosti miminka.

Eva Hecko Perkausová s manželem Ivanem Heckem (41) přivítali na svět druhého společného potomka před sedmou hodinou ranní v úterý 30. ledna. Porod proběhl bez komplikací a nechyběl u něj ani samotný tatínek.

Čtěte také: Eva Perkausová porodila druhého potomka. Syn Killian má mladšího brášku

Netradiční jméno

Chlapeček je zdravý a má se čile k světu. Měří 51 cm a váží 3,5 kila. Stejně jako syna Killiana, tak i druhého potomka přivedl na svět profesor Antonín Pařízek v porodnici u Apolináře. Porod trval jen pár hodin a vše proběhlo zcela bez komplikací, přirozeně a bez epidurálu (nejčastější způsob anestezie při porodu - pozn. red.).

Rodičové dlouhou dobu nevěděli, jak miminko pojmenují. Nakonec stejně jako u prvního potomka vybrali netradiční jméno. Chlapeček dostal jméno Arian. Jedná se o mužské křestní jméno pravděpodobně řeckého původu. Jméno vzniklo spojením dvou řeckých slov ari a andámo. V překladu znamená ušlechtilý a ctihodný. Jméno mohlo vzniknout také z hinduistického slova sanskrtského ārya, které v sanskrtu znamená ušlechtilý a urozený. Spokojená maminka se pochlubila také pochlubila fotkou z porodnice, kde jsou vzájemně propletené ruce celé rodiny.

Přečtěte si: Živote, děkuju, napsala Lucie Ptáčková k snímku novorozeného syna. Teď si užívá gratulace

Přestože si Perkausová přála Killianovi pořídit sourozence, nečekala, že se to podaří tak brzy. „Bylo to v plánu. Já už dříve říkala, že bych si přála dvě děti blízko u sebe, a vyšlo mi to,“ pochlubila se loni v září Perkausová radostnou novinou s tím, že si druhé těhotenství užívá stejně jako to první.

Moderátorka odešla na mateřskou dovolenou teprve na začátku nového roku a stejně jako to bylo u prvního chlapečka, kdy se do práce vrátila již po čtyřech měsících, doufá, že i tentokrát se vrátí na televizní obrazovky hned, jak to bude možné.

Podívejte se, jak syn Perkausové oslavil první narozeniny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.