Dojemné rozloučení s Evou Perkausovou. Moderátorka odchází na mateřskou dovolenou

Dojemné rozloučení s Evou Perkausovou

Eva Hecko Perkausová moderovala v úterý své poslední vysílání Hlavních zpráv. Moderátorka totiž odchází na mateřskou dovolenou. Ve studiu na ni čekalo milé překvapení od kolegů.

Eva Perkausová se na televizních obrazovkách příliš neohřála. Krátce po narození prvního syna se totiž s manželem těší na příchod dalšího potomka. Na začátku roku 2024 proto přišlo její rozloučení s diváky. Ti se však nemusí bát, Evička se do vysílání na CNN Prima NEWS opět vrátí.

Mohlo by vás zajímat: Eva Perkausová o druhém těhotenství: Manžela rychlost zaskočila, ale bylo to v plánu

Mezitím ji v Hlavních zprávách nahradí neméně zkušená a profesionální kolegyně Terezie Tománková. „Je mi ctí Evičku nahradit v Hlavních zprávách během doby, kdy porodí miminko a bude se o něj prvních pár týdnů starat,“ prohlásila moderátorka pořadu Partie. „Chtěla jsem říct to samé – je mi velkou ctí, že budu mít tak kvalitní a asi i nejlepší záskok, jaký mohl být. Terezko, děkuji ti mockrát a já se vrátím, až to zkrátka půjde,“ dodala Perkausová.

Od kolegů dostala krásnou kytici

A co by to bylo za rozloučení bez milého dárku. Kolega Petr Suchoň si pro Evu připravil překvapení a do studia jí přinesl krásnou kytici od všech „Za celou redakci ti přejeme hlavně zdravíčko, odpočiň si od nás a vrať se, až budeš chtít,“ pronesl Suchoň a předal květinu. „Já jsem stará plačka, takže už musíš mluvit ty,“ dodal s úsměvem. „Já jsem taky plačka, ale doufám, že ne stará. Mockrát děkuju, jsem vděčná, že jsem součástí takového prima týmu,“ uvedla dojatá Eva.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.