Celebrity

29. prosince 2023 06:00

Kisa Císařová

Byla to nádhera, vzpomíná Suchoň na svatbu v exotice. S ženou má na sítích společný profil

30+ Otázek Petr Suchoň

Velký profesionál televizní obrazovky, který se nenechá rozhodit téměř žádnou nepředvídatelnou situací. To je Petr Suchoň (39). V soukromí je ale moderátor velkým romantikem, oddaným manželem a milujícím otcem syna Sebastiana (2). Se svou tehdy ještě snoubenkou Klárou Koukalovou (41) si svá „ano“ vyměnili v daleké cizině na ostrově Mauricius. I po letech vzpomíná moderátor na svatbu s nadšením a za obřad v rodné zemi by ji neměnil.

„Už ani nevím, proč jsme se rozhodli pro obřad na Mauriciu, ale moc dobře víme, že jsme udělali velmi dobře. Protože to byla nádhera,“ zavzpomínal se zasněným pohledem a úsměvem Petr Suchoň v pořadu 30+ Otázek. Moderátorovou ženou se stala někdejší tenisová reprezentantka České republiky a vítězka Fed Cupu z roku 2014. A když na ni v pořadu přišla řeč, měl Petr Suchoň pro svou vyvolenou jen slova plná lásky a chvály. Moderátor, který je milovníkem sportu – však taky jako sportovní redaktor v médiích začínal – si dodnes jde rád zahrát fotbal.

Přečtěte si také: Eva Perkausová o druhém těhotenství. Manžela rychlost zaskočila, ale bylo to v plánu

Cizí mu ovšem není ani tenisová raketa a odpalování míčku na tenisovém kurtu. A troufl si dokonce zahrát i se svou tenisovým talentem mimořádně obdařenou ženou. „Za ty roky, co se známe, jsme vyrazili párkrát a nikdy to nedopadlo dobře,“ prozradil moderátor. Podařilo se Petrovi Kláru někdy porazit? „No to vůbec! I kdyby měla zavázané ruce i nohy a musela hrát pusou, prohrál bych,“ zažertoval Petr Suchoň v odpovědi na otázku moderátorky Kisy Císařové. Zároveň tak své ženě Kláře vysekl velkou poklonu. Ovšem sportování stranou. V červenci roku 2021 se sympatický pár stal rodiči syna Sebastiana. Pár měsíců po jeho narození moderátor žertoval, že sportovní aktivita, kterou od té doby společně se ženou provozují, je reprezentace v chování syna. Společné výchově předcházela i bezproblémová shoda na jméně pro potomka.

„Shodli jsme se už pár let zpátky, to byl Sebík ještě na houbách. Sebastian byl jasná volba,“ nechal nahlédnout do soukromí své rodiny Petr Suchoň. Že je se svou ženou sladěný a jak moc si důvěřují, dokládá i skutečnost, že má pár společný instagramový profil. V době, kdy se Instagram často stává zdrojem nepříjemných neshod a žárlivosti, to Petr Suchoň s Klárou Koukalovou vyřešili po svém. „Manželce založily profil, tuším, že to byly spoluhráčky. Já jsem se pak přidal. Spojení Suchoň Koukalová mi přijde dobré,“ ozřejmil Petr Suchoň pořadu 30+ Otázek, na který se můžete podívat na začátku článku. Dozvíte se v něm třeba i to, jak moderátora změnilo rodičovství. Na přetřeš ale přišla i nevztahová a nerodičovská témata. Uslyšíte tak Petra Suchoně, jak se rozmlouvá před vysíláním, co považuje za televizní přeřek století a co by odmítl moderovat.

Eva Perkausová a Petr Suchoň představili zákulisí Hlavních zpráv:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.