Celebrity

26. listopadu 2023 20:10

redakce Prima Ženy

Moderátorka Eva Perkausová slaví první narozeniny syna. Poprvé odhalila jeho tvář

Syn Evy Perkausové slaví první narozeniny

Celý rok to Eva Hecko Perkausová vydržela, přestože ji mnoho fanoušků prosilo, aby jim ukázala tvář svého syna Killiana. Teď, k příležitosti synových prvních narozenin, se však s manželem rozhodli, že jeho tvář přece jen odhalí.

Fanoušci krásné moderátorky HLAVNÍCH ZPRÁV na CNN Prima NEWS si konečně přišli na své a v SHOWTIME se poprvé podívali do tváře malého Killiana. A vy se můžete podívat také, video najdete v úvodu článku.

Rok utekl jako nic

„Rok s Killianem mi přišel jak intenzivní měsíc. Opravdu to tak strašně rychle uteklo, že to není možné. Napřed jsem se teda rozkoukávala, první tři měsíce, ale pak už to bylo čím dál lepší,“ popsala v pořadu Showtime Eva Hecko Perkausová.

Přečtěte si také: Eva Perkausová promluvila o druhém těhotenství. Manžela rychlost zaskočila, ale bylo to v plánu

A zdá se, že Killian bude společnost a pozornost lidí opravdu milovat. „Je to tak, nestydí se. Když jsme mezi lidmi, tak je to s ním lepší, než když je doma sám, protože mám pocit, že se doma nudí.  Vyžaduje stoprocentní pozornost, takže jsem prostě stoprocentně jenom s ním, a když jsme mezi lidmi, tak je co pozorovat, může s kdekým komunikovat, někdo se na něj směje a on to oplácí,“ dodala pyšná maminka.

Po mámě, nebo po tátovi?

Eva se ovšem zatím nemůže rozhodnout, komu je Killian více podobný. „No, to musíte posoudit sami. Já si myslím, že je půl napůl, protože Ivan má taky světlé oči a taky poměrně plné rty. Ale každý měsíc je jiný. Prostě vždycky někdo přijde a řekne: „To je celý táta!“ a další měsíc: „Ne, to je celá máma!“ Děti se podle mě různě vybarvují věkem a časem, ale on je tak půl napůl,“ vysvětlila.

Ve videu pak také prozradila, jak se cítí v porovnání s prvním těhotenstvím a jak malému Killianovi vysvětlili, že bude mít sourozence!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.