Celebrity

30. ledna 2024 20:10

Tomáš Durčák

Eva Perkausová porodila druhého potomka. Syn Killian má mladšího brášku

Od jejího vůbec prvního porodu uplynul sotva rok a moderátorka Hlavních zpráv CNN Prima NEWS Eva Hecko Perkausová je již dvojnásobnou maminkou. Jak se pochlubila v pořadu Showtime, porodila zdravého chlapečka a nového brášku pro ročního syna Killiana.

Své druhé těhotenství dokázala populární moderátorka tajit až do začátku šestého měsíce, kdy požehnaný stav poprvé přiznala v pořadu Showtime. Zároveň připustila, že byť druhé těhotenství takto brzo nečekala, druhý potomek byl plánovaný a vlastně se jí tím tak trochu splnil sen.

„Bylo to v plánu. Já už dříve říkala, že bych si přála dvě děti blízko u sebe, a vyšlo mi to,“ pochlubila se loni v září štěstím zářící Perkausová s tím, že si druhé těhotenství užívá stejně jako to první. Z novinky byl původně překvapený i její manžel Ivan Hecko, který se o stavu své ženy dozvěděl čistě náhodou, když Eva večer poté, co si udělala těhotenský test, nemohla usnout.

Zdravý chlapeček se narodil v úterý ráno i za účasti samotného tatínka, který nechyběl na sále. Všechny další podrobnosti včetně jména nebo porodní hmotnosti si však rodiče prozatím schovávají pro sebe. Už zítra se je však budete moci exkluzivně dozvědět v pořadu Showtime od 19:55 na CNN Prima NEWS.

Od prvního porodu Eva Hecko Perkausová vydržela doma na mateřské jen tři měsíce, než se opět vrátila na televizní obrazovky. Mohl za to i fakt, že Killian byl hodné miminko, v noci se nebudil, a tak mohla moderátorka klidně spát. Zároveň měla dle svých slov už 14 dní po porodu stejnou hmotnost jako před otěhotněním, takže pro její návrat do práce hovořilo úplně všechno. Své poslední vysílání před porodem Eva absolvovala v úterý 2. ledna, kdy ji kolega Petr Suchoň do druhé mateřské dovolené vyprovodil i s velkou kyticí.

Naposledy se na televizních obrazovkách Eva Hecko Perkausová objevila na začátku roku 2024:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.