Celebrity

26. května 2024 17:10

Eliška Reiglová

Eva Podzimková je dvojnásobnou maminkou. S manželem se dočkali další holčičky

Sympatická Eva Podzimková (34), dříve Josefíková, je nejen jedna z nejvyhledávanějších českých hereček, ale také milující manželka a nyní už také dvojnásobná maminka. O radostnou novinku se na sociálních sítích podělil její muž Matěj Podzimek. Rodina se rozrostla o další holčičku.

Krásná Eva Podzimková, která nedávno zářila v seriálu Sedm schodů k moci, přivedla na svět své druhé dítě. Stalo se tak téměř tři roky přesně poté, co se jí narodila dcera Lota. Nyní se tak herečka raduje hned ze dvou květnových holčiček. O radostnou novinku se na sociálních sítích podělil nadšený tatínek.

„Kolem Evy už obíhá druhá planeta. Jmenuje se Berta! Jsme štastní a děkujeme. Eva, Lotka, Berta, Matěj,“ napsal scenárista, jak ho cituje web Super.cz. Stejně jako první dcerce, i té druhé dali manželé na dnešní dobu nezvyklé, ale krásné jméno. Ani jeden z novopečených dvojnásobných rodičů snímek novorozené holčičky nesdílel, oba dbají na soukromí.

Brzký návrat není ve hře

Těhotenstvím se Eva Podzimková, dříve Josefíková, poprvé pochlubila letos v lednu v rozhovoru pro pořad Showtime. „Víte to jako první, protože my s manželem nejsme úplně oznamovací typy. Jsme na cestě stát se dvojnásobnými rodiči. Snažím se cvičit, lépe se o sebe starat a odpočívat,“ prozradila tehdy.

Oblíbená herečka už tou dobou počítala s tím, že se po porodu stane maminkou na plný úvazek a do práce se za každou cenu nepohrne. „Rodina to bude určitě víc vyžadovat, protože dvě děti jsou jistě rozdíl oproti jednomu dítěti,“ dodala s úsměvem.

Podívejte se na rozhovor s těhotnou Evou Podzimkovou v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 6. 2024

Berani, dnes můžete očekávat, že budete ve svých mezilidských vztazích podnikavější. Můžete si najít nové přátele nebo si užít kvalitní čas s těmi starými. Je pravděpodobné, že se zintenzivní váš milostný život. Několik následujících týdnů vám poskytne vynikající zdroje pro zlepšení vaší citové pohody. Využijte toho.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.