Celebrity

26. května 2024 17:10

Eliška Reiglová

Eva Podzimková je dvojnásobnou maminkou. S manželem se dočkali další holčičky

Sympatická Eva Podzimková (34), dříve Josefíková, je nejen jedna z nejvyhledávanějších českých hereček, ale také milující manželka a nyní už také dvojnásobná maminka. O radostnou novinku se na sociálních sítích podělil její muž Matěj Podzimek. Rodina se rozrostla o další holčičku.

Krásná Eva Podzimková, která nedávno zářila v seriálu Sedm schodů k moci, přivedla na svět své druhé dítě. Stalo se tak téměř tři roky přesně poté, co se jí narodila dcera Lota. Nyní se tak herečka raduje hned ze dvou květnových holčiček. O radostnou novinku se na sociálních sítích podělil nadšený tatínek.

„Kolem Evy už obíhá druhá planeta. Jmenuje se Berta! Jsme štastní a děkujeme. Eva, Lotka, Berta, Matěj,“ napsal scenárista, jak ho cituje web Super.cz. Stejně jako první dcerce, i té druhé dali manželé na dnešní dobu nezvyklé, ale krásné jméno. Ani jeden z novopečených dvojnásobných rodičů snímek novorozené holčičky nesdílel, oba dbají na soukromí.

Brzký návrat není ve hře

Těhotenstvím se Eva Podzimková, dříve Josefíková, poprvé pochlubila letos v lednu v rozhovoru pro pořad Showtime. „Víte to jako první, protože my s manželem nejsme úplně oznamovací typy. Jsme na cestě stát se dvojnásobnými rodiči. Snažím se cvičit, lépe se o sebe starat a odpočívat,“ prozradila tehdy.

Oblíbená herečka už tou dobou počítala s tím, že se po porodu stane maminkou na plný úvazek a do práce se za každou cenu nepohrne. „Rodina to bude určitě víc vyžadovat, protože dvě děti jsou jistě rozdíl oproti jednomu dítěti,“ dodala s úsměvem.

Podívejte se na rozhovor s těhotnou Evou Podzimkovou v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.