Celebrity

5. června 2023 05:30

David Laštovka

Evelyna Steimarová randila s Gottem, Somrem i Polívkou. Mohla si s nimi dělat, co chtěla

Evelyna Steimarová, která slaví 78. narozeniny, v mládí patřívala mezi nejkrásnější české herečky. A dnes je důkazem toho, že stárnout se dá s grácií. Stále si udržuje svůj půvab a šarm, jemuž kdysi podlehla řada slavných herců.

Když bylo Evelyně Steimarové osmnáct let, bláznivě se do ní zamiloval zpěvák Karel Gott. Dlouho mu odolávala, nakonec však pokušení neodolala. Byl z toho krátký románek, na který oba rádi vzpomínali. „Karel Gott mi řekl, a byla u toho i Ivanka, že jsem nejhezčí z jeho dávných lásek,“ svěřila se Steimarová s úsměvem v rozhovoru pro MF DNES.

Mohlo by vás zajímat: Ivana Gottová se po delší době objevila na veřejnosti. Užila si ples na Tenerife

S Frejem přišli o dvě děti

Jejím prvním manželem byl již rozvedený herec Ladislav Frej, s kterým se dala dohromady během divadelního angažmá ve Východočeském divadle v Pardubicích. Manželství trvalo jen krátce, neboť se na něm podepsaly tragické události. S ročním odstupem se jim narodily dvě mrtvé děti. „Pokaždé v osmém měsíci těhotenství. Byly už vyvinuté a bylo to hodně zlé a bolestivé. Šli jsme okamžitě od sebe,“ vzpomínala Evelyna.

Poté se vdala za textaře Zdeňka Rytíře, s nímž měla dceru Vendulu, která po rodičích podědila nesporný umělecký talent. Je všestranně nadaná. Živí se jako herečka, tanečnice, choreografka, loutkařka a divadelní pedagožka. Také toto manželství ale skončilo rozvodem.

Podívejte se na rozhovor s bývalým manželem Evelyny Steimarové, Ladislavem Frejem:

Josefa Somra podvedla s Polívkou

Další láskou Evelyny Steimarové byl o jedenáct let starší herec Josef Somr. Pomyslná jiskra mezi nimi přeskočila během natáčení filmu Soukromá vichřice. „Bylo to vážné, toužila jsem po jistotě, jenže jsem odjela točit Baladu pro banditu. Na place tam pod stromem seděl nosatý kluk, o kterém mi řekli, že je to moc dobrý herec z Brna, a koukal na mě pronikavými modrýma očima... Byla jsem ztracená,“ popsala herečka v rozhovoru pro časopis Vlasta.

Když Somra kvůli Polívkovi opustila, velmi těžce to nesl. „Dlouho mi to neodpustil, půlka kolegů se mnou nemluvila a já jsem se jim nedivila. Jenže láska má hodně podob a tahle byla jako smršť. Život se mnou zacloumal –⁠ jako občas s každým,“ uvedla Steimarová. Po roce se jim narodila dcera Anna, dnes velmi obsazovaná herečka. Nakonec se s Bolkem jejich cesty rozešly, nicméně dodnes zůstali přáteli. „S mužskými jsem si vždycky mohla dělat, co jsem chtěla, ale určitě to nebylo krásou. Že jsem prý vtipná. Krásná ženská, když je hloupá, a to platí i u chlapů, vás začne nudit,“ míní herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.