Ivana Gottová se po delší době objevila na veřejnosti. Užila si ples na Tenerife

Ivana Gottová dala fanouškům svého muže další krásný dárek

Na Kanárských ostrovech, konkrétně na Tenerife, se v posledních letech buduje celkem silná česká komunita. Žijí zde nebo se na ostrov opakovaně vracejí mnozí slavní a tentokrát se tu sešly opravdu známé tváře, zavítaly totiž na Česko-Slovenský benefiční ples. Nechyběla ani Ivana Gottová (47), která se ve společnosti často neukazuje. Jak dnes vypadá?

Na guest listu plesu v luxusním prostředí hotelu na pobřeží Costa Adeje bylo hned několik slavných jmen. Přišla okouzlující Dagmar Havlová (70), na pódiu to roztočil Michal David (62) a ukázala se i Ivana Gottová.

Vdova po zpěvákovi Karlu Gottovi si své soukromí střeží a v poslední době se neobjevila na žádném velkém plese ani na předávání Andělů. Nikdo neví, zda žije sama nebo do jejího soukromého života přibyl někdo nový, nicméně Ivana Gottová vypadá spokojeně a na plesu jí to moc slušelo.

Mohlo by vás zajímat: Dominika Gottová na jídlo chodí mezi bezdomovce

Nejčastějším dress codem žen na plese byla černá elegance. Ivana Gottová zvolila poměrně nenápadné dlouhé šaty. Dagmar Havlová vynesla splývavé šaty se vzorem od Beaty Rajské a krásný model v černé barvě s kontrastními detaily měla také modelka Andrea Verešová (42).

O dojmy z úspěšné akce se Dagmar Havlová podělila na svém Instagramu. „Moji milí, nechávám tu pár momentek z včerejšího plesu, kde Nadace získala 302 100 CZK na projekt Oběti domácího násilí. Děkujeme všem dárcům a organizátorům za tuto pomoc,“ napsala k příspěvku.

Druhý ročník Česko-Slovenského benefičního plesu, který proběhl 15. dubna 2023 na ostrově Tenerife, se kvůli covidu uskutečnil s dvouletým zpožděním. Čestnými hosty byli Dagmar Havlová, Michal David a Peter Nagy a výtěžek z plesu byl věnován Nadaci Dagmar a Václava Havlových VIZE 97.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.