Celebrity

20. ledna 2023 15:05

David Laštovka

Jak Ivana sbalila Karla Gotta? Stačil jí na to jednoduchý ženský fígl

Ivana Gottová zveřejnila neobyčejně emotivní ukázky z filmu Karel

Nejslavnější česká vdova Ivana Gottová letos slaví 47. narozeniny. Jak se seznámila s osudovým mužem Karlem Gottem (†80), se kterým má dvě krásné dcery? A jak to má nyní s láskou?

Ivaně Gottové se podařilo to, co žádné jiné ženě před ní. Jako jediná dovedla Karla Gotta k oltáři a stala se jednou z nejsledovanějších žen v Česku. Poznali se, když jí bylo 22 let. Setkali se na předávání cen TýTý, kde je představila bývalá česká Miss a Miss Europe Monika Žídková (45). Ivana několikanásobného českého slavíka zaujala okamžitě. Ještě během večera ji požádal o číslo, ona mu však na sebe schválně dala takové, které neexistovalo.

Gott, který byl do té doby zvyklý, že mu ženy samy uléhaly do postele, z toho byl doslova konsternován. Až když se viděli podruhé, a to na volbě české Miss, dala mu Ivana správný kontakt. Zavolal jí hned další den a začali se vídat. Zpočátku nevinně vypadající vztah se postupně přeměnil v oboustrannou zamilovanost a oběma brzy došlo, že bez sebe nemohou být.

Ivana byla první ženou, kterou si Karel Gott nastěhoval do své vily na Bertramce, čímž dal jasně najevo, že to s ní myslí opravdu vážně. Ivana se s mediálním tlakem vyrovnávala velmi statečně a brzy si získala sympatie široké veřejnosti. Dne 30. dubna 2006 se jim narodila dcera Charlotte Ella. Rok a půl nato, kdy už Ivana čekala jejich druhou holčičku Nelly Sofii se v Las Vegas po sedmileté známosti, tajně vzali.

Tragická smrt bratra a pletky s Douglasem

Ivana se narodila v Opavě, kde vyrůstala, její dětství však nebylo idylické. Měla o dva roky staršího bratra Přemysla, který zemřel v pouhých sedmi letech poté, co ho cestou ze školy srazilo auto. Když jí byly čtyři roky, rodiče se rozvedli. Matka si krátce nato našla novou známost a s partnerem si pořídila miminko. Narodil se jim syn Pavel, Ivanin nevlastní sourozenec. V Opavě, kde stále žije, pracuje jako ortoped a ve svém oboru platí za velkou kapacitu.

Také Ivana měla nakročeno k práci ve zdravotnictví. Vystudovala střední zdravotnickou školu, brzy ale zjistila, že toto povolání pro ni není. Odcestovala do USA, kde tři roky pracovala jako au pair. Tato zkušenost byla k nezaplacení. Nejenže se osamostatnila a postavila na vlastní nohy, ale také se zdokonalila v anglickém jazyce, což se jí po návratu do Čech velmi hodilo. Uplatnění totiž našla jako osobní asistentka světových herců, kteří do ČR jezdili natáčet filmy. Jedním z nich byl i legendární Michael Douglas (78), s nímž údajně měla prožít milostný románek. Ani jeden z nich to ovšem nikdy oficiálně nepotvrdil.

Přestože od smrti Karla Gotta letos v říjnu uplynou už čtyři roky, Ivana je stále sama a do svého života zatím nikoho nepustila. Bolest v srdci po zesnulém manželovi je stále veliká. Veškerý svůj čas věnuje dospívajícím dcerám, Charlotte Elle a Nelly Sofii, které po otci zdědily umělecký talent.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.