Ewa Farna oslnila na festivalu. Do Varů přijela v bílých šatech a rozdávala úsměvy

Zpěvačka Ewa Farna (29) patří k veřejně známým osobnostem, které se rozhodně nestydí za to, že nemají míry modelky. Nazpívala o tom koneckonců nejednu píseň. Na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech opět předvedla, že i takzvané kilogramy navíc se dají nosit tak, aby vypadala opravdu skvěle.

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech má bohatý doprovodný program a vystoupení oblíbených pěveckých hvězd během něj tak nejsou nic výjimečného. Koncert Ewy Farne si nenechala ujít řada jejích fanoušků, z nichž někteří na ni čekali už při příjezdu do centra dění.

Oblíbená polsko-česká zpěvačka dorazila do Karlových Varů dobře naladěná a navíc v outfitu, kterým dokázala upoutat pozornost. Ležérní bílé šaty doplněné teniskami, sáčkem a drobnou kabelkou jí velice slušely. Obzvláště v kombinaci s dlouhými vlasy, které nechala splývat v jemných vlnkách.

Farna je známá tím, že svou tvorbou i vystupováním na sociálních sítích přispívá k akceptování různých typů postav. Sama je pak také důkazem, že kvůli pár kilogramům navíc není nutné chodit v pytli. Naopak si s nimi si lze vybrat velmi slušivé oblečení.

„Jsou věci, které obdivuji na jiných lidech. A takové, které mám ráda na sobě. Podle těchto hodnot se snažím každý den v jakékoliv oblasti rozhodovat. Dělám vše s čistým svědomím a vědomím toho, že se chovám podle toho, jak bych si přála. To mi dodává sebevědomí v tom, že se například nemám za co stydět,“ řekla zpěvačka magazínu Elle.

Rychlá práce

Přítomnost Ewy Farne ve Varech fanoušci ocenili a její koncert si užili. Kdo by ale očekával, že sama zpěvačka se po vystoupení zapojí do festivalových radovánek a navštíví alespoň jeden z místních večírků, ten by se pletl. Bez práce nejsou koláče a Farna si toho je dobře vědoma.

„Po tom všem vyrážím autem zpět do Prahy, protože ráno začínáme ve tři čtvrtě na pět natáčet videoklip. Nepůjdu nikam pařit, nezajdu si do žádné restaurace ani na pop-up, ač bych strašně ráda, ale má kapela to za mě jistě dožene! Tentokrát jsem tu skutečně v plném pracovním nasazení a pak hned zpět do Prahy,“ dodala.

Poslechněte si, co o festivalové módě řekl Renato Salerno:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.