Exhibicionista v kostýmu a spálená ústa. Začíná týden plný bizarností

Prostřeno! XXV (81) - upoutávka

Oblíbená soutěž o nejlepší menu je tady s dalšími díly a také tentokrát se mají diváci na co těšit. Své umění v kuchyni předvedou celkem dva muži a tři ženy. A bude se na co dívat. V kuchyních prosviští recepty světové i domácí, kromě toho nás čeká zajímavý úkol týdne, kterým tentokrát bude něco na zobání.

Všichni soutěžící mají jediný cíl. Navařit bez ztráty cti, získat výhru a užít si celý týden. Povede se jim to, nebo se v jejich společnosti objeví taktik, který celou partu rozklíží?

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte oblíbený pořad od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Maminka na mateřské dovolené Adéla (31) uvaří své osvědčené recepty

Vystudovala Vysokou školu obchodní – obor cestovní ruch. Pracovala jako stevardka a asistentka. Do pořadu se přihlásila pro zábavu – přihlášku poslal její partner a Adéla to bere jako výzvu a možnost zažít něco nového. Jednou jí ve spěchu při vaření upadla lahev s olejem a vylila se celá po podlaze. Ráda připravuje omáčky. Má ráda lehká jídla. Nikdy by nesnědla mořské plody a v oblibě nemá ani brouky nebo červy. Jako zábavu si připraví virtuální realitu – bude se promítat i na TV, takže všichni uvidí, co vidí ten, kdo má brýle – půjde o hru s krájením ovoce. Sledujte už v pondělí, jak seznamovací večer dopadne a jestli si všichni hosté padnou do noty.

Úterý: Fundraiser Tomáš (37) by chtěl ukázat, že lze v této soutěži vařit i jinak

Po škole pracoval krátkodobě jako číšník – celkově asi šest měsíců. Za dlouhá léta získal mnoho zkušeností s přímým prodejem rozličných produktů a služeb nejrůznější formou. Tomáš se považuje za celoživotního podnikatele. Aktivně byl zapojen v rodinném podnikatelském prostředí od sedmi let. Veškerý volný čas momentálně věnuje vzdělávání v cukrářském oboru a svým mazlíčkům. Rád se schází s přáteli. Zajímá se o ezoteriku, duchovní stránku života a rád cestuje. S oblibou relaxuje při sezonní práci na zahrádce. Baví ho důsledné domácí práce a je příležitostný kutil. Pokud by vyhrál, pořídil by si nového robota a investoval by tak do svého největšího koníčku, kterým je cukrařina. Dále by si doplatil týdenní kurz v HF Pastry Academy a také by navštívil zubaře, jehož z finančních důvodů už delší dobu odkládá. Své menu poskládal z jídel, která má rád. Jsou navíc asijská, tudíž velmi pálivá – až z nich budou soutěžící lapat po dechu. Sledujte už v úterý, jak jeho večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat.

Středa: Maminka na mateřské dovolené Petra (30) vsadí na českou klasiku

Vystudovala SOU a SŠ Stochov, obor kuchař–číšník s maturitou. Pracovala jako pokladní ve fastfoodu a v obchodech. Jejím posledním povoláním byla pozice kurýrky a k té by se ráda vrátila. Nyní je na mateřské dovolené. Její rodina se skládá ze čtyř členů, těmi jsou Petra, její manžel Tomáš a dvě dcery – Nellinka (20 měsíců) a Peťulka (5 měsíců). Většinu času tráví Petra s dcerami sama, protože manžel má časově náročnou práci. Dříve ráda jezdila na koních, dokonce i závodně. Nyní tráví většinu času s dětmi, chodí na procházky a jezdí na výlety do přírody. Nejvíce ji baví řízení dodávky – to je její slabost. Do pořadu jde zkusit štěstí podruhé. Poprvé nevyhrála, ale natáčení se jí líbilo. Účinkovala v něm v roce 2017. Nyní by ráda poznala další nové lidi, ochutnala nová jídla a pokusila se vyvařit si výhru. Jak se středeční hostitelce její večer povede? Dívejte se!

Čtvrtek: Barista Michal (44) se do pořadu přihlásil sám, a to už podruhé

Studoval na SOU Stavební obor instalatér–topenář a také na Anglo-německé obchodní akademii. Má maturitu. Dělal skladníka ve slévárně, pokladního na kase, vedoucího zeleniny, rozvážel bagety a byl také obchodním zástupcem. V současnosti pracuje v kavárně. Je dvakrát šťastně rozvedený a má dvě děti – syna Ondřeje a dceru Rozárku. Nyní si užívá staromládenecký život a vaření kávy. Tři měsíce bydlí sám a buduje nové zítřky. Považuje se za exhibicionistu a moc rád se ukáže v televizi. Celý den bude mít na sobě kostým a nechá si říkat Rambajsman. Před časem slíbil, že až bude mít kuchyň a bude moct uvařit, do kuchařské soutěže se přihlásí znovu. Minulé natáčení se mu moc líbilo a užil si ho (vysílalo se 1. 4. 2016). Jak se Michalovi jeho reparát povede? To uvidíte už ve čtvrtek.

Pátek: Realitní makléřka Dana (52) Dana vystudovala obor švadlena

Měla jako OSVČ dlouhou dobu obchod s textilem. Nyní se živí jako realitní makléřka. S manželem má tři děti, jedno vnouče a druhé na cestě. Dana je 34 let šťastně vdaná. Považuje se za optimistku, všechen volný čas věnuje své rodině. Vaří, když musí, a do pořadu ji přihlásily její děti. Ráda připravuje jídla z domácích surovin – z nich také poskládala své hostitelské menu. Nejí tlusté maso a nepozřela by ústřice. Jak tvrdí, řídí se mottem „Všechno jde, když chceš“. Jak se jí bude chtít v pátek?

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.