Výhrůžky za čekání a drama se salátem. Kdo se u stolu projeví jako největší hráč?

Prostřeno! XXV (80) - Nevšední přivítání

V pátek se bude klání soutěže amatérských kuchařů konat u sympaťáka Lukáše. Jako jediný muž tohoto týdne své soupeřky celý týden bavil i překvapoval, a proto se ani jedna jeho večera nemůže dočkat. Jak se mu povede uvařit vietnamskou kuchyni, kterou odkoukal od bývalé přítelkyně?

Páteční hostitel Lukáš se rozhodne dámy oslnit vietnamskou kuchyní, přestože vybraná jídla předtím vařil jen párkrát. Naučil se je díky bývalé přítelkyni, která je Vietnamka. Možná ale trošku přecení své síly, nic se mu nepodaří dodělat včas podle plánu. Kromě toho se při krájení řízne a celý večer bude mít na ruce černou rukavici.

Těsně před příchodem hostů nastane dramatická chvíle. Lukáš ochutná zřejmě důležitý komponent svého menu a zjistí, že je zle. „Salát je hořký, takže nechci, aby se to jídlo zkazilo. Budu muset vyběhnout a opatřit nový,“ usoudí hostitel. Když se pak vrátí domů, dámy už budou netrpělivě čekat venku u dveří. Podle toho, jak Lukáš celý týden působil, budou mít velká očekávání. Vpodvečer sledujte, zda je jediný muž týdne okouzlí natolik, aby mu daly maximum bodů.

Lukáš nestíhá a dámy se nudí. Podívejte se, čím čekání vyplní:

Hladovým hostům dojde trpělivost

Jakmile Lukáš dámy přivítá přípitkem, pošle je šmejdit a půjde teprve balit závitky na předkrm. Soutěžícím brzy dojde, že to bude dlouhý večer. „Mám strašný hlad, co tam dělá?“ ptá se natěšená Petra. Čekání na polévku už bude nesnesitelné, a Radka dokonce nabídne hostiteli pomoc v kuchyni. „Tak holky, jdu na hlavní chod a uvidíme se za tři hodiny,“ pronese po polévce hostitel. „Já tě zbiju!“ zakřičí Petra výhrůžku s nešťastným výrazem ve tváři. Hostitel však bude naprosto v klidu a pojede dál svým tempem.

Zkazí si šance na výhru, nebo mu jeho roztržitost dámy odpustí? Tento týden už šly body dolů i za kratší čekání. Prozradí se identita největšího taktika týdne? Těšte se na páteční pokličky, nad kterými se vše odhalí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.