Krvavé zranění hostitelky a žhavý flirt při šmejdění v ložnici. Mezi kým to jiskří?

Prostřeno! XXV (79) - Zranění

Ve čtvrtek bude vařit pětadvacetiletá maminka Sára. Ta vsadí především na kachnu, kterou pro svoji rodinu peče při svátečních příležitostech. Ani její večer se však neobejde bez komplikaci. Sára si totiž přivodí zranění.

Čtvrteční podvečer bude patřit soutěžící Sáře z Libereckého kraje, která připraví oblíbené pochoutky své rodiny. Je přesvědčená, že kachna bude nejlepší sázkou na jistotu, a tak ji zakomponuje do předkrmu i hlavního chodu. Sára se při vaření docela zapotí a bohužel se v zápalu boje poraní. „Já jsem se řízla,“ podotkne jako by nic, když se jí během loupání zeleniny z palce začne valit krev. „Teče to docela slušně,“ bude se snažit přes všechno zachovat klid a poběží ke dřezu. Naštěstí se jí podaří krvácení zastavit a zranění si provizorně ošetří.

Dnes si soutěžící po přečtení menu nebudou jistí, co vlastně dostanou na talíř. Cizí pojmy jako rillettes, chutney, pancetta nebo bramborový fondant uslyší někteří poprvé. Přesto se hodnocení neobejde bez kritiky a hostitelka už bude na konci večera z některých hostů unavená. Sledujte vpodvečer, kdo jí nejvíce ukřivdí.

Podívejte se na šmejdění Lukáše s Jitkou plné legrácek:

Rozblázněná dvojice si padne do oka

Tento týden soutěží čtyři ženy a jeden muž, který je dámám hodně sympatický. Především s Jitkou si padne do oka a při šmejdění si užijí samou legraci. Připraví si dokonce vtipnou scénku. S pokřikem „Rexi, čmuchej!“ vtrhne Lukáš s Jitkou do místnosti, kde hostitelka skladuje spotřebiče. Začnou komentovat vše, co najdou, při čemž se docela nasmějí. „Jitka už byla taková dobře rozblázněná,“ pochválí soupeřku Lukáš.

Pak oba zamíří do ložnice, kde budou zkoumat svatební noviny, které jim Sára zanechá na posteli. Jitka už se po chvíli uvidí ve svatebním. „Celkem jsem se inspirovala,“ zasní se dvojnásobná maminka na mateřské. Romantika bude očividně dnes z obrazovky přímo kapat. Jak bude flirt Lukáše s Jitkou dál pokračovat? Jejich náklonnost se projeví i u stolu. Lukáš totiž přenechá Jitce zbytek svého dezertu. Otázkou je, zda bude mít od Jitky jisté body, až bude sám vařit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.