U stolu se v soutěži sejdou čtyři ženy a jeden muž. Kdo začne jako první intrikařit?

Prostřeno! XXV (76) - upoutávka

Soutěž amatérských kuchařů je tady s dalšími díly – a i tentokrát to bude stát za to. Vařit se bude v Libereckém kraji a čeká nás spousta zajímavých receptů, ale také intrik, taktik a dalšího, co k soutěži už neodmyslitelně patří. Týden bude plný rodinných i světových receptů. Jak se ale soutěžícím povede do menu zakomponovat úkol týdne, kterým jsou luštěniny?

U sporáků se tentokrát předvedou čtyři ženy a jeden muž a všichni budou mít za cíl jediné. Pohostit, pobavit, zaujmout tradicemi. Jak se jim to nakonec podaří?

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Maminka na mateřské dovolené Jitka (32) se rozhodla do pořadu přihlásit sama.

I proto, že si vždy před televizní obrazovkou říkala, jaké to asi je vařit před kamerou. Vždy ji rozčilovali účinkující, co se dle jejího názoru nechovali fér, a ona si pokaždé prý říkala, jak by se asi v takové situaci chovala ona. Pokud by vyhrála, vzala by rodinu k moři. Jako zábavu si připraví malování a hádání jídel (partner připraví kartičky s názvy jídel, aby mohla hrát i ona – každý si vytáhne kartičku, bude malovat a ostatní budou hádat). Jídla pro své menu si vybrala, protože si myslí, že by mohlo hostům chutnat a dá se stihnout v daném časovém limitu. Sledujte už v pondělí, jak seznamovací večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat?

Úterý: Terénní pracovnice Petra (42) uvaří vydatné menu.

Vystudovala sociálně-právní školu, kterou zakončila maturitou. Pracovala jako vychovatelka v dětském domově a jako ošetřovatelka v nemocnici. Nyní pracuje na pozici sociálně-terénní pracovník pro Člověka v tísni. S manželem Jaroslavem má dva syny – Martina a Jaroslava. S rodinou žije v rodinném domku, který si sami postavili. Jejich rodina je až na manžela velmi hlučná a temperamentní. Všichni se milují. Do pořadu ji přihlásil bez jejího vědomí její syn Martin s přítelkyní Terezou. Petra byla ze začátku hodně zaskočená, ale nakonec to vzala jako výzvu. Sledujte už v úterý, jestli se u Petry blýská na výhru, nebo zda dojde k trapasům a nehodám.

Středa: Maminka na mateřské dovolené Radka (29) žije šest let s přítelem.

Mají spolu půlroční dvojčátka – holčičku Stelinku a chlapečka Ondráška. Společně s nimi doma žije ještě kočka Emička. Do pořadu ji přihlásila kamarádka, protože si myslí, že Radka umí dobře vařit. Zatím nepřemýšlela, jak by s případnou výhrou naložila. Toto menu chce předvést a uvařit svým hostům. Jako zábavu si pro své hosty připraví prohlídku místního pivovaru. Vaří ráda, miluje bramborovou kaši s řízkem a nesnědla by červy. Ti snad v menu u nikoho nebudou. Jak se středeční hostitelce její večer povede? Dívejte se!

Čtvrtek: Prodavačka Sára (25) si život s rodinou užívá plnými doušky.

Vždy jsou připraveni na překážky, které jim život přinese. Do pořadu se přihlásila sama, a to ze zvědavosti, aby poznala nové lidi a jejich kuchařské dovednosti. Ráda by se na chvíli dostala ze svého každodenního života a vyzkoušela něco nového. Doufá, že se jí podaří ve stresových situacích zachovat klidnou hlavu. Soutěžní jídla si pečlivě vybrala, protože se k sobě musí hodit a kombinace by měla být promyšlená. Menu je tedy vybráno pečlivě, jednotlivé chody nejsou tak obvyklé, ale skvěle se doplňují. Sára je moc ráda připravuje. Splní její plán také očekávání ostatních? A jak se čtvrteční hostitelce její večer povede? Dívejte se!

Pátek: Podnikatel Lukáš (38) má firmu, která se zabývá ošetřováním zahradních stromů a zahradní architekturou.

Dále je majitelem kavárny v Turnově. Žije s přítelkyní, se kterou čekají miminko, které se má narodit v březnu. Do pořadu se přihlásil sám, aby si zkusil vystoupit z komfortní zóny. Chtěl udělat něco zajímavého a zábavného. Jako zábavu si pro své hosty připraví latte art – pozve si baristu (má kavárnu a pražírnu) a ukážou hostům různé druhy kávy a jejich přípravu. Jídla pro menu si vybral, protože je umí připravit a chutnají mu. Ovšem budou mít stejný názor i jeho hosté? Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.